Για άλλη μία χρονιά οι σπουδαστές Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στις εργασίες της CiscoExpo 2010.


LOGO DOMHΣτο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την επιτυχημένη Business-to-Business εκδήλωση της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.


Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πώς, μέσα από τεχνολογίες δικτύωσης και επικοινωνιών μπορούν να ανακαλύψουν ρεαλιστικές λύσεις για μία επιχείρηση, συμβάλλοντας στην επιτυχία της, να πάρουν απαντήσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις, demo καθώς και την έκθεση της Cisco και των Συνεργατών της.


IMAG0211Οι σπουδαστές του τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έκριναν ως ιδιαίτερα εποικοδομητική αυτή την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, σε μια χρονική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, γεμάτη προκλήσεις για όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα σήμερα που τα budget περιορίζονται, είναι σημαντικό να δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και οι επενδύσεις των επιχειρήσεων στο ΙΤ να αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό, από τα αυριανά στελέχη των νέων τεχνολογιών.