Το νέο χαρτοφυλάκιο server HP Integrity απλοποιεί, ενοποιεί και αυτοματοποιεί τις υπολογιστικές διεργασίες από x86 server έως και τον server Superdome 2.


hp logoΗ HP παρουσιάζει τις νέες λύσεις HP Integrity, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά τις επιδόσεις των SLAs, προσφέρουν έως και 100% διαθεσιμότητα των εφαρμογών και απλοποιούν τις κρίσιμες υπολογιστικές διεργασίες, ακόμη και σε περιπτώσεις που ο φόρτος εργασίας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για τις εφαρμογές.


Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε το AllianceONE, ένα πρόγραμμα για τους συνεργάτες της HP που έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση των λύσεων και την επιλογή των καταλληλότερών servers, λύσεων storage, προϊόντων δικτύωσης και επαγγελματικών υπηρεσιών, οι οποίες υποστηρίζουν μια mission critical converged infrastructure.


Βασισμένες σε μια νέα HP Blade Scale αρχιτεκτονική, η οποία αξιοποιείται ήδη σε server, storage και προϊόντα δικτύωσης, οι νέες λύσεις HP Integrity προσφέρονται με γνώμονα την υλοποίηση ευέλικτων, αποδοτικών και αξιόπιστων υποδομών mission critical converged infrastructure. Το γεγονός αυτό οδήγησε στη σημαντικότερη αρχιτεκτονική αναβάθμιση των server HP Integrity Superdome, τα τελευταία δέκα χρόνια.


Η νέα αρχιτεκτονική δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν, να αυτοματοποιήσουν και να διαχειριστούν ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων εφαρμογών, μέσα σε μία ενιαία υποδομή συστημάτων αποτελούμενη από κοινά δομικά στοιχεία, εργαλεία και διαδικασίες. Μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος διαχείρισης, οι πελάτες μπορούν να διατηρούν με συνέπεια τον έλεγχο ολόκληρης της πληροφοριακής τους υποδομής.


Η HP είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει μια ενοποιημένη πλατφόρμα BladeSystem, η οποία εκτείνεται από x86 servers έως και HP Superdome 2 servers. Έτσι, οι πελάτες της HP μπορούν να δημιουργούν data centers ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο στη διαχείριση λειτουργιών ρουτίνας και επικεντρώνοντας τους πόρους τους στην ενίσχυση της καινοτομίας, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις επιχειρηματικές τους ανάγκες.


Το νέο χαρτοφυλάκιο HP Integrity περιλαμβάνει servers, λογισμικό και υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες: Έως και 450% βελτίωση στην αξιοπιστία της υποδομής σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, με τη χρήση του νέου server HP Integrity Superdome 2. Βασιζόμενος στην αρχιτεκτονική Blade Scale Architecture, ο νέος server προσφέρει περισσότερες από 100 νέες σημαντικές καινοτομίες, εξασφαλίζοντας πρωτοφανή επίπεδα διαθεσιμότητας. Το μοναδικής τεχνολογίας Crossbar Fabric που διαθέτει, αυξάνει την ανθεκτικότητα και την ευελιξία του συστήματος μέσω της έξυπνης και χωρίς απώλειες δρομολόγησης δεδομένων μεταξύ των blades και των θυρών εισόδου/ εξόδου.


Βελτιωμένες επιδόσεις και μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης με τα νέα HP Integrity server blades, που εκτείνονται από server blade με δύο socket έως και το μοναδικό στην αγορά UNIX server blade με οκτώ socket. Η τεχνολογία HP Blade Link βοηθά στην εύκολη αναβάθμιση και διαμόρφωση των συστημάτων, συνδυάζοντας πολλαπλά blades που δημιουργούν συστήματα δύο, τεσσάρων και οκτώ socket. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται έως και εννιά φορές καλύτερες επιδόσεις, με το μισό υπολογιστικό αποτύπωμα. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν blade HP Integrity, HP ProLiant και HP StorageWorks στο ίδιο περιβάλλον, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και φυσικά προστασία της επένδυσης.


Προστασία της επένδυσης με το νέο rack-mount server HP Integrity rx2800 i2, ο οποίος επιτρέπει στους πελάτες να αξιοποιούν τα ήδη υπάρχοντα περιβάλλοντα rack-mount.


Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και παραγωγικότητα μέσω του λειτουργικού συστήματος HP-UX 11i v3, το οποίο προσφέρει έως και 50% βελτίωση στους χρόνους εγκατάστασης των εφαρμογών και το μικρότερο χρόνο failover της αγοράς. Το λειτουργικό σύστημα HP-UX προσφέρει αυτοματοποιημένη διαχείριση του φόρτου εργασίας, γεγονός που επιτρέπει στους πελάτες να αυξάνουν ή να μειώνουν τον αριθμό των virtual server που χρησιμοποιούν, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης τους.


Μικρότερους χρόνους διάθεσης και βελτιωμένες διαδικασίες διαχείρισης με τη λύση HP BladeSystem Matrix with HP-UX. Η λύση επιτρέπει στους πελάτες να διαθέτουν ολόκληρες υποδομές εφαρμογών – συμπεριλαμβανομένου λογισμικού, server, λύσεων αποθήκευσης και δικτύωσης – σε λίγα λεπτά αντί για εβδομάδες ή μήνες που χρειάζονταν μέχρι πρότινος για την αυτοματοποιημένη παροχή κοινών υπηρεσιών για το data center.


Εύκολη ενοποίηση των παλαιότερων εφαρμογών με τις υποστηρικτικές υπηρεσίες HP Converged Infrastructure Consulting Services και HP Application Modernization Services. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να σχεδιάσουν, να δοκιμάσουν και να υλοποιήσουν ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές και υποδομές.


Μεγαλύτερα επίπεδα διαθεσιμότητας με τις υπηρεσίες HP Mission Critical Services, οι οποίες μπορούν να αναγνωρίσουν όλες τις πιθανές αιτίες για την αντιμετώπιση downtime του συστήματος. Οι υπηρεσίες διατίθενται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, όπως Proactive Select, Critical Service και Mission Critical Partnership. Οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση στη μεγαλύτερη «πηγή» συμβούλων με εξειδίκευση σε έργα δημιουργίας Υποδομής Σύγκλισης Τεχνολογιών.


Σύγκλιση και για το οικοσύστημα συνεργατών
Το πρόγραμμα AllianceONE, το νέο πρόγραμμα για τους συνεργάτες της HP που έχει στο επίκεντρο server, λύσεις storage και προϊόντα δικτύωσης, προσφέρει σε πάροχους λογισμικού και hardware, αλλά και σε εταιρείες που αναλαμβάνουν υλοποιήσεις συστημάτων, πιο απλές διαδικασίες και ταχύτερη απόσβεση των επενδύσεων τους στην πληροφορική. Μέσω του προγράμματος AllianceONE, οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση σε ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και λύσεων, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για την υλοποίηση Converged Infrastructure.


To Converged Infrastructure της HP έχει δομηθεί πάνω σε μια αρχιτεκτονική που βασίζεται σε πρότυπα της αγοράς για πλατφόρμες Microsoft Windows®, Linux, HP-UX, OpenVMS και HP NonStop. Έτσι, οι πελάτες και οι συνεργάτες της HP μπορούν να δημιουργούν κορυφαίες λύσεις που είναι ταυτόχρονα ευέλικτες και ευπροσάρμοστες, ώστε να ανταποκρίνονται στις συνεχείς αλλαγές των επιχειρηματικών συνθηκών.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο χαρτοφυλάκιο server HP Integrity είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.hp.com/go/integrity.