Μετά από μια σειρά επιτυχημένων υλοποιήσεων σε διάφορους κοινούς πελάτες, οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.


mantis informaticsΤόσο η εξειδίκευση της Mantis Πληροφορική σε συστήματα Call Contact Centers και Enterprise Fax Servers όσο και η εξειδίκευση της CloudBiz σε συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) μπορούν να προσδώσουν σημαντική προστιθέμενη αξία στις σύγχρονες επιχειρήσεις.


Οι λύσεις που συνδυάζουν οι δυο εταιρίες προσφέρουν σημαντικά οφέλη όπως : Μείωση του κόστους διαχείρισης πελάτη, βελτίωση της ανταπόκρισης, αύξηση της παραγωγικότητας και τέλος σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Η Mantis Πληροφορική η οποία ιδρύθηκε το 1996, κατέχει κορυφαία θέση στην Ελληνική αγορά στον χώρο των Enterprise Fax & e-Document Delivery λύσεων ενώ είναι από τους κύριους προμηθευτές λύσεων Call/Contact Centers, Workflow και Archiving.


Διαθέτει ένα απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα, το Customer Interaction Solution (C.I.S.), το οποίο αναλαμβάνει από απλές λύσεις μέχρι σύνθετα έργα διαχείρισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο κανάλι επικοινωνίας.

[τηλέφωνο, Fax, Email, Web, SMS, κλπ].