Συμμετέχοντας στην έκθεση «Σύγχρονος Δήμος 2010», η Modus και η Fujitsu παρουσίασαν ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης.


fujitsu-logoΟ στόχος είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, προσφέροντας πιο άμεσες υπηρεσίες προς τους πολίτες της. Η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση & διακίνηση εγγράφων παρέχει τεράστια οφέλη σε όλα τα επίπεδα επιχειρησιακής λειτουργίας ενός Δήμου, είτε αφορά την αυτοματοποίηση εσωτερικών διαδικασιών, είτε αφορά παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, αυξάνοντας την ποιότητα και τους ρυθμούς παραγωγικότητας με παράλληλη μείωση του κόστους.


Η λύση υλοποιείται με το πλέον γνωστό και δημοφιλές προϊόν της Ελληνικής αγοράς ΠΑΠΥΡΟΣ Millennium III και τα αξιόπιστα συστήματα Fujitsu χρησιμοποιώντας τους υπερσύγχρονους scanners και τα συστήματα αποθήκευσης (storage). Οι Fujitsu scanners καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς στην Ευρώπη, λόγω της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας τους.


Ιδιαίτερα, το μερίδιο της Fujitsu στην αγορά των document scanners είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών. Με ναυαρχίδα το best seller scanner fi-6130, η Fujitsu προσφέρει μια ευρεία γκάμα scanners ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις για ψηφιοποίηση & αρχειοθέτηση εγγράφων.


Εκτός από το κομμάτι της front end υποδομής, η λύση υποστηρίζεται από τα συστήματα αποθήκευσης ETERNUS που παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία, καινοτομία και ταχύτητα, ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης, ασφάλεια, σταθερότητα και επεκτασιμότητα. Η Fujitsu αποτελεί την ιδανική επιλογή για συστήματα αποθήκευσης αφού εκτός από τη σειρά ETERNUS διαθέτει και συστήματα της EMC και NetApp.