Η SAP, οι πελάτες και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν νέες λύσεις λογισμικού, middleware, ασύρματης τεχνολογίας και cloud computing που ενισχύουν τις επιχειρήσεις.


2557-sap-logo_articleΜε ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες, παρουσία στελεχών από κορυφαίες επιχειρήσεις, πελάτες και συνεργάτες της SAP, το συνέδριο SAPPHIRE® NOW θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εκδήλωση. Η SAP AG θα διοργανώσει το ετήσιο συνέδριο της, στη Φρανκφούρτη, από τις 17 έως και τις 19 Μαΐου 2010. Η εταιρεία, οι πελάτες και οι συνεργάτες της θα συγκεντρωθούν για να μοιραστούν και να παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε σταθερή βάση, αλλά και μέσω μοντέλων on-demand και on-device, ενισχύοντας έτσι τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, οι επισκέπτες του συνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις λύσεις που θα παρουσιάσει η SAP στο μέλλον.


Η πρώτη μέρα του SAPPHIRE NOW θα ξεκινήσει δυναμικά, με τη σημαντική παρουσίαση του Sir Richard Branson, ιδρυτή και προέδρου του Ομίλου Virgin. Έχοντας πολλά best-seller στο ενεργητικό του, ο Richard Branson θα μιλήσει για την εμπειρία του ως επιχειρηματίας και πρωτοπόρος σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.


Στις κεντρικές ομιλίες του συνεδρίου, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της SAP κ.κ. Bill McDermott και Jim Hagemann Snabe θα επικεντρωθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων σε μια νέα εποχή, δίνοντας έμφαση στις αλλαγές στο ρόλο των Διευθυνόντων Συμβούλων, τις απαιτήσεις που αναδύονται για τα στελέχη που είναι υπεύθυνα για τις βασικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων, το ρόλο των CIOs σε θέματα μείωσης του κόστους και επενδύσεων στην καινοτομία, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και να δώσουν ώθηση στην αποδοτικότητα των διαδικασιών τους.


Ο Hasso Plattner, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου της SAP, και ο Vishal Sikka, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. SAP, θα παρουσιάσουν τις τεχνολογίες και τις τάσεις του μέλλοντος, ενώ ακόμη θα αναδείξουν τις καινοτομίες της SAP και τον τρόπο που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις τάσεις αυτές.


Το SAPPHIRE® NOW αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων, υπάρχοντες, αλλά και δυνητικούς πελάτες της SAP, συνεργάτες, χρήστες και εργαζόμενους της εταιρείας. Παράλληλα με το SAPPHIRE® NOW στη Φρανκφούρτη, διεξάγεται το SAPPHIRE® NOW στο Ορλάντο, το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας για την περιοχή της Αμερικής. Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθούν και κοινές συνεδρίες σε πραγματικό χρόνο μεταξύ Φρανκφούρτης και Ορλάντο, με τη χρήση προηγμένων συνδέσεων, ώστε οι παρευρισκόμενοι και στα δύο σημεία να μπορούν να παρακολουθήσουν παραδείγματα επιτυχημένων υλοποιήσεων, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, αλλά και απόψεις για τις τάσεις της αγοράς. Με αυτό τον τρόπο, θα μεταδοθούν 1200 παρουσιάσεις, σε πάνω από 200 διαδραστικά demo stations, με τη συμμετοχή των 300 εκθετών.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα του συνεδρίου συμπληρώνεται με παρουσιάσεις και demos από τους πελάτες της SAP, οι οποίοι θα ασχοληθούν με θέματα όπως η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, η χρήση – εξειδικευμένων ανά κλάδο – λύσεων, η ενίσχυση της αποδοτικότητας και η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Όσοι επισκεφθούν το SAPPHIRE NOW θα έχουν τη δυνατότητα να δουν παρουσιάσεις και demos από συνεργάτες της SAP σχετικά με την αξιοποίηση ασύρματων συσκευών, τεχνολογιών cloud computing και συμπληρωματικών λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών. Παράλληλα, θα μεταδοθούν συνεντεύξεις σχετικά με το πώς το οικοσύστημα συνεργατών της SAP δίνει ώθηση στην καινοτομία, προσφέρει λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε σταθερή βάση, αλλά και μέσω του μοντέλου on-demand, και βοηθά τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις λύσεις SAP σε ολόκληρο τον οργανισμό, αλλά και στο δίκτυο τους ευρύτερα.


Έπειτα από την αλλαγή της ονομασίας του σε SAPPHIRE NOW, το ετήσιο συνέδριο της SAP έχει εξελιχθεί σε μια real-time εκδήλωση που συνδέει τους επισκέπτες της με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, μέσα από μια νέα online εμπειρία που αξιοποιεί τη λειτουργικότητα των social media και των online κοινοτήτων. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες που θα είναι διαθέσιμες μέσω των πιο σύγχρονων διαδραστικών τεχνολογιών, σε περίπτερα με μεγάλες οθόνες.


Για να δηλώσετε συμμετοχή στo SAPPHIRE NOW της Φρανκφούρτης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/sapphire/emea. Για συζητήσεις σχετικά με το συνέδριο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση @SAPPHIRENOW στο Twitter.