Η Philips παρουσιάζει τη νέα σειρά Αξεσουάρ για Netbook και Notebook, τα οποία υποστηρίζουν τόσο τα φορητά PC όσο και τα Mac.


philips notebook accessoriesΗ νέα σειρά της Philips προσφέρει ποιότητα και άνεση και περιλαμβάνει ποντίκια με διαχείριση καλωδίου USB, θήκες για netbook 12,1” & 10,2”, web cameras, ηχεία 2.0, ηχεία με USB 2.0 και presenter για παρουσιάσεις, με USB nano και laser ακριβείας


Με τη νέα σειρά Αξεσουάρ Netbook και Notebook της Philips απολαμβάνετε περισσότερη ελευθερία και τη δυνατότητα να μοιραστείτε μουσική, φωτογραφίες και videos. Η νέα web camera διαθέτει κάλυμμα φακού διαδικτύου για την προστασία του απορρήτου σας και έτσι μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους ή συνεργάτες σας όπου και αν βρίσκεστε.


Με τα νέα ηχεία της Philips, μπορείτε να απολαύσετε ποιότητα ήχου συνδέοντάς τα απλά με το USB clip. Έτσι αποφεύγεται η ακαταστασία των πολλών καλωδίων και η ανάγκη για μπαταρίες.


Η νέα σειρά Αξεσουάρ της Philips είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες αποδοτικά και άνετα. Οι θήκες μεταφοράς Netbook είναι κομψές και ευέλικτες. Όταν κρατάτε τον netbook στα πόδια σας, η λειτουργία HeatProtect δεν επιτρέπει να περάσει η υψηλή θερμοκρασία προς εσάς. Το στρώμα αλουμινίου στην άκαμπτη επιφάνεια με τη μόνωση, προστατεύει από την υψηλή θερμοκρασία του φορητού Η/Υ ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αέρα.


Τέλος με το presenter παρουσιάσεων της Philips, που συνδέεται ασύρματα μέσω USB, μπορείτε απλά και λειτουργικά να κάνετε τις παρουσιάσεις σας ακόμα πιο επαγγελματικές εναλλάσσοντας τα slides και χρησιμοποιώντας το laser ακριβείας.


Τα προϊόντα της νέας σειράς Αξεσουάρ της Philips μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Εύκολα στην χρήση, κομψά στο σχεδιασμό και σε trendy χρώματα θα δώσουν λύσεις και θα βελτιώσουν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το notebook ή το netbook σας όταν βρίσκεστε σε κίνηση.