Μετά το Μύρωνα Στρατή στο πρώτο «Live @ Your Place» για το 2010, παραγωγής MTV και Vodafone CU ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους εκρηκτικούς Vegas.


mtv at your placeΟ διαγωνισμός που ξεκινά τη Δευτέρα 3 Μαΐου και διαρκεί ένα μήνα, θα προσφέρει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να απολαύσει τις πιο έντονες στιγμές μαζί με το πιο hot RnB συγκρότημα της ελληνικής σκηνής, σε μια συναρπαστική prive συναυλία που θα διοργανωθεί γι’ αυτόν και τους κολλητούς του στο δικό του προσωπικό χώρο.


Vegas 2Το MTV σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας www.liveatyourplace.gr, ανεβάζοντας video και φωτογραφίες από χώρους του σπιτιού σας, που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλοι για τη «Live @ Your Place» συναυλία με τους Vegas. Το σαλόνι σας, το δωμάτιό σας, η σοφίτα, η βεράντα σας, το parking, η ταράτσα και όποιο άλλο χώρο εσείς θεωρείτε cool enough για να φιλοξενήσει τους Vegas και τους φίλους σας, μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλιακή εμπειρία, μακριά από μουσικά stages και club. Οι υπεύθυνοι του MTV μαζί με τους εκπροσώπους του συγκροτήματος θα επιλέξουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον τυχερό νικητή.


Οι Vegas σχηματίστηκαν το Μάιο του 2009 και αποτελούνται από τρία μέλη: ZeRaw & Μελίνα Μακρή στα φωνητικά και DJ Airth στα πικάπ. Οι τρεις τους προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, απέκτησαν όμως ένα στιγμιαίο και αυθόρμητο «δέσιμο», καθώς τους ένωνε η κοινή αγάπη για τα ίδια μουσικά είδη (rock, jazz, soul, funk, hip hop, r’n’b), το οποίο φαίνεται και στον ήχο τους.