Σε περαιτέρω ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας που διαθέτει με την MD5 προχώρησε η EMC

H MD5, σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της, θα διαθέτει και θα υποστηρίζει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα εφαρμογών της RSA, δίνοντας λύσεις ασφάλειας στους παρακάτω τομείς: Acces Control, Authentication, Credential Management, Data Loss Prevention, Encryption and Key Management, Fraud Prevention, Security Information and Event Management (SIEM).

Επιπλέον, θα παρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές για τη Διευκόλυνση Συμμόρφωσης προς τους Κανονισμούς Ασφάλειας, τη Διαχείριση Πληροφοριακού Κινδύνου για Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και Πρότυπα για PCI (Payment Card Industry) Ασφάλεια Δεδομένων.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία RSA αποτελεί το τμήμα εφαρμογών ασφάλειας της EMC. Μάλιστα, η RSA θεωρείται ως κορυφαίος διεθνής πάροχος λύσεων ασφάλειας, βοηθώντας τις εταιρείες να επιλύουν τα πλέον πολύπλοκα και ευαίσθητα θέματα ασφαλείας δεδομένων.

Κι αυτό, καθώς προσεγγίζει το θέμα της ασφάλειας δεδομένων, τοποθετώντας την πληροφορία στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Παράλληλα, η RSA προφυλάσσει τα δεδομένα και τον εμπιστευτικό τους χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.