Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. με τη διεθνή εταιρεία ασφαλειών και αντασφαλίσεων MAPFRE ASISTENCIA A.E..


lavisoft-bΗ συμφωνία αφορά την εγκατάσταση των συστημάτων της LAVISOFT Time Master & Roster Master, στην εταιρεία οδικής βοήθειας EUROSOS ASSISTANCE, η οποία είναι θυγατρική της MAPFRE.


Το Time Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT. Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time Attendance Terminals), για την συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σ’ αυτούς από τα “κτυπήματα” των καρτών παρουσίας των εργαζομένων.


Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.


Το Time Master της LAVISOFΤ έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των παρουσιών του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο συμπλήρωμα της Μισθοδοσίας, καλύπτοντας έτσι, όλες τις μηχανογραφικές απαιτήσεις του Γραφείου Προσωπικού της Επιχείρησης ή του Οργανισμού.


Το Roster MaSter της LAVISOFΤ στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering). Χρησιμοποιώντας τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κλπ), μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα το πρόγραμμα βαρδιών που θα ακολουθήσει κάθε εργαζόμενος για κάποιο προσεχές διάστημα. Σχεδιάζει δηλαδή, το ωράριο και τη θέση του εργαζομένου κάθε ημέρα, αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.


Το Roster MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού Time MaSter, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν μία λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.