O ΟΤΕ έλαβε μέρος στη Cisco Expo 2010, την επιτυχημένη Business-to-Business εκδήλωση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.


cisco expo photo oteΣε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, ο ΟΤΕ παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ICT λύσεις που προσφέρει σε θέματα:
– συνδεσιμότητας (ΟΤΕ Business Connectivity Services),
– ασφάλειας πληροφοριών και δικτύων (Security & Firewalls),
– ασύρματης πρόσβασης (WLAN) και
– ενοποιημένων επικοινωνιών (Unified Communications), ενισχύοντας στην πράξη τη δύναμη της συνεργασίας τόσο μέσα σε μία εταιρεία, όσο και μεταξύ διαφορετικών εταιρειών.


Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών ΟΤΕ, Δρ. Ηλίας Δρακόπουλος, στην κεντρική ομιλία του με θέμα «Technology Investment & Innovation through the economic downturn», τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι βασικές τεχνολογικές δυνατότητες που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την υποστήριξη των απαιτήσεων της νέας ψηφιακής οικονομίας είναι η χαμηλού κόστους ευρυζωνική πρόσβαση και διασύνδεση και η ευρεία αποδοχή των open standards. Υπό αυτήν την έννοια τα δίκτυα αποτελούν την καθοριστική τεχνολογία της εποχής μας. Η συμβολή του ΟΤΕ στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας είναι καθοριστική».