Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες των σπορ, του κινηματογράφου και της showbiz σας υποδέχονται το Μάιο στη συνδρομητική τηλεόραση Conn-x TV.


conn-xTVΗ άνοιξη στο Conn-x TV είναι γεμάτη νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club και συναρπαστικούς αγώνες στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV.


Ο τελικός του Κυπέλου Ιταλίας αποκλειστικά και ζωντανά στο Conn-x TV Sport στις 5 Μαΐου: Ίντερ και Ρόμα θα λύσουν τις διαφορές τους στον απόλυτο αγώνα που θα βγάλει την καλύτερη ομάδα της χώρας.


Ακόμα, απολαύστε στο Eurosport την εκδίκηση του Nadal στο πιο σκληρό τουρνουά τένις του κόσμου, το Γαλλικό Όπεν, που διεξάγεται στο Παρίσι από 23 Μαΐου έως 6 Ιουνίου. Ο Rafael Nadal (4 φορές νικητής στην Ισπανία), θέλει «να πάρει το αίμα του πίσω» από τον Robin Soderling που τον πέταξε έξω από το περσυνό Γαλλικό Όπεν και μάλιστα από τη φάση των 16!


The Soloist_low resΕπίσης, αυτό τον μήνα στην ταινιοθήκη του Film Express προστίθενται οι πρεμιέρες:
– Ίχνη Στο Χιόνι (Whiteout), Θρίλερ με τους Κέιτ Μπέκινσεϊλ & Γκάμπριελ Μαχτ
– Ο Βιρτουόζος (The Soloist), Κοινωνικό δράμα με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμι Φοξ
– Αντικαταστάτες (Surrogates), Περιπέτεια με τους Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ
– The Orphan, Θρίλερ με τους Βέρα Φαρμίγκα & Πήτερ Σάρσγκαρντ


Ολοκαίνουριες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους στο Film Club, την ανεξάντλητη και χωρίς επιπλέον χρέωση βιβλιοθήκη με ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ:
– Californication (1ος κύκλος): Πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ. Μαύρη κωμωδία. Πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο πρωταγωνιστής της σειράς X-Files.
– Dexter (1ος κύκλος): Μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές. Ο Dexter εργάζεται για την αστυνομία του Μαϊάμι και είναι ειδικός στο να εξιχνιάζει τις πιο ακραίες και μυστηριώδεις δολοφονίες. Κανείς δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι κρύβει ένα σκοτεινό-κρυφό δολοφόνο. Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου στο Film Club.
– Το Σταυροδρόμι Της Οργής (The Corner), Κοινωνική μίνι τηλεοπτική σειρά, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η ιστορία μιας οικογένειας που πολεμά στην πρώτη γραμμή, στον αδυσώπητο πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.
– Medium (1ος κύκλος): Περιπέτεια. Όταν η αστυνομία και ο νόμος βρίσκονται σε απόγνωση, κάποιος πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Και κανείς δεν είναι πιο κατάλληλος από την Άλισον Νταμπουά που βλέπει αυτό που άλλοι δεν μπορούν.