Διπλή βράβευση για το δίκτυο καταστημάτων Πλαίσιο, τόσο στο θεσμό των Superbrands όσο και στα “Tech Excellence Awards 2009”.


LOGO PLAISIOΤο Πλαίσιο κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου ως το Κατάστημα Τεχνολογίας της χρονιάς, στα βραβεία τεχνολογίας “Tech Excellence Awards 2009”, που διοργανώθηκαν από τα περιοδικά Τ3 και PC Magazine. Η διάκριση ‘Shop of the Year’ απονέμεται στο Πλαίσιο για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελώντας την πρώτη επιλογή των καταναλωτών μπροστά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής αγοράς. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ολοκληρωμένη και σύγχρονη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και η άμεση εξυπηρέτηση, κατάφεραν να “κερδίσουν” την εμπιστοσύνη του κόσμου και να το ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα καταστήματα του χώρου.


Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την ΠΛΑΙΣΙΟ Computers A.E.B.E. μέσα στο 2010 έρχεται με την κατάκτηση του βραβείου “Corporate Superbrands” στην κατηγορία “Ηλεκτρικά/Ηλεκτρονικά Είδη – Ψηφιακή Τεχνολογία”, με βάση έρευνας κοινής γνώμης που διεξήχθη από την εταιρεία ΚΑΠΑ Research και την ψηφοφορία μιας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής. Η βράβευση ήρθε σαν αποτέλεσμα της σημαντικής εμπορικής δραστηριότητας και της επιτυχημένης πορείας του ομίλου τα τελευταία 40 χρόνια και επισφραγίζει την επιλογή των καταναλωτών στο Πλαίσιο για αγορές ηλεκτρονικών ειδών.


mkt manager plaisio superbrandsΤο βραβείο για το Πλαίσιο παρέλαβε η κα Άρτεμις Χριστοδούλου, Marketing Manager της εταιρίας, από την κα Αλίντα Καλοφωλιά, Μέλος Κριτικής Επιτροπής Corporate Superbrands & Εντεταλμένη Σύμβουλο Ομίλου «Καλοφωλιά-ΕΞΠΡΕΣ», στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου 2010, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet).