Αυτό το καλοκαίρι δροσιστείτε με την LG στα καταστήματα Κωτσόβολος και Electroworld

LG logoΗ LG Electronics, παγκόσμια πρωτοπόρος στο χώρο της τεχνολογίας, αυτό το καλοκαίρι συνεργάζεται με τον Κωτσόβολο και τα καταστήματα Electroworld προκειμένου να μας…δροσίσει αλλά και να χαρίσει δωροεπιταγές.

Μέχρι και τις 19 Ιουλίου, μια ευχάριστη, καλοκαιρινή έκπληξη από την LG περιμένει όσους επισκεφθούν τα καταστήματα Electroworld στη Πυλαία Θεσσαλονίκης (Εμπορικό Πάρκο αεροδρομίου – Στάση ΙΚΕΑ), αλλά και στα Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 57) και τους Αμπελοκήπους (Λεωφ. Κηφισίας 124). Από τις 3μμ έως τις 9μμ την Παρασκευή και από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου, τα ψυγεία της LG θα βρίσκονται εκεί, γεμάτα παγωτά Nestle… Έτσι, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και την προηγμένη τεχνολογία των ψυγείων LG, απολαμβάνοντας παράλληλα το παγωτό σας.

Οι καλοκαιρινές προτάσεις δεν έμειναν όμως μόνο στα παγωτά. Όσοι βρέθηκαν στα καταστήματα «Κωτσόβολος» το διάστημα 7 – 12 Ιουλίου κέρδισαν με κάθε αγορά ενός ψυγείου-ψυγειοκαταψύκτη LG ή ενός κλιματιστικού LG Inverter, μία επιταγή αξίας 50 ευρώ από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

To καλοκαίρι είναι εδώ και η LG το γιορτάζει, κατεβάζοντας τη θερμοκρασία! Αν λοιπόν ο καύσωνας δεν είναι το φόρτε σας, κάντε μια στάση στην Electroworld (www.electroworld.gr) πριν φτάσετε στην παραλία…