Ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Ψηφιακού Τύπου αναγνώρισε τον Epson Stylus Pro WT7900 ως τον καλύτερο εκτυπωτή δοκιμίων.


Epson Stylus Pro WT7900Η κριτική επιτροπή επέλεξε τον Stylus Pro WT7900 με κριτήρια ότι έχει σχεδιαστεί με στόχο να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της αγοράς παραγωγής δοκιμίων και είναι ο πρώτος υδατοειδής εκτυπωτής με δυνατότητα παραγωγής λευκού και άλλων χρωμάτων.


Ο Claes Jeppeson, Senior Business Manager, Professional Graphics της Epson Europe σχολίασε σχετικά: “Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη δέσμευση της Epson στην καινοτομία και την ποιότητα. Ο Stylus Pro WT7900 ενσωματώνει τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά μας στην τεχνολογία υψηλής ανάλυσης inkjet εκτύπωσης και το λευκό μελάνι UltraChrome HDR που αποτελεί επαναστατική μέθοδο στην εκτύπωση λευκών δοκιμίων.”


Ο Stylus Pro WT7900 έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον κλάδο παραγωγής συσκευασιών, στον οποίο η δυνατότητα εκτύπωσης του λευκού θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα. Η τεχνολογία Epson UltraChrome HDR White Ink δημιουργεί την αίσθηση του λευκού χρώματος και εξασφαλίζει σταθερότητα στο χρώμα άμεσα πάνω σε ποικίλες επιφάνειες, όπως διαφανή ή μεταλλικά φιλμ.


Στα αντίστοιχα βραβεία του 2009, οι Epson Stylus Pro 7900 και Stylus Pro 9900 είχαν αναδειχθεί ο κορυφαίος εξοπλισμός παραγωγής δοκιμίων (‘Best Proofing Equipment of the Year’) για χαρακτηριστικά όπως το βελτιωμένο μελάνι UltraChrome HDR, η καινοτόμος τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo TFP και το προαιρετικό σύστημα καλιμπραρίσματος και επαλήθευσης, Epson SpectroProofer.