Σε συνέχεια του “Guild Wars 2 Design Manifest” από τον Mike O’Brien, η ArenaNet ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες.


guildwars2Η ArenaNet έχει ανακοινώσει ότι θα δημοσιεύσει άρθρο του Lead Designer Eric Flannum σε 2 συνέχειες, που περιγράφει τις βασικές συνιστώσες του μηχανισμού μαχών του Guild Wars 2, ενώ θα δίνει και πραγματικά παραδείγματατα από μάχες, skills, και μια πρώτη ματιά στο επάγγελμα του Elementalist.


Τα κυριότερα νέα στοιχεία της μάχης είναι:
• Εντυπωσιακά δυναμικές μάχες- Ελιχθείτε γύρω από έναν αντίπαλο για μέγιστη ζημιά ή εξφεδονίστε τον με ένα μοναδικό αλλά θανάσιμο χτύπημα. Αποκτήστε γιγαντιαία πέτρινα χέρια για να τον συνθλίψετε, μετατραπείτε σε ανεμοστρόβιλο, ή καλέστε ένα σμήνος αρπακτικών πτηνών ενάντια στους εχθρούς σας.


• Συνδυάστε επαγγέλματα στα χτυπήματά σας: Συνδυάστε επιθέσεις από διάφορα επαγγέλματα (combos) για επιπλέον ζημιά, όπως βέλη μέσα από ένα φλεγόμενο τοίχο ή pet μέσα από ένα σύννεφο δηλητηρίου.
• Όπλα που εκμεταλλεύονται το περιβάλλον- Στα χέρια ενός επιδέξιου Elementalist μια απλή πέτρα μπορεί να μετατραπεί σε μια καταιγίδα μετεωριτών!
• Ένα σύστημα με skills που είναι εύκολο στην αρχή, αλλά και πανίσχυρο αν μάθεις να το ελέγχεις. Στο Guild Wars 2 θα ξεκινήσετε με ένα ισχυρό βασικό σύνολο δεξιοτήτων, αλλά το παιχνίδι σας επιτρέπει βαθιά παραμετροποίηση κάθε χαρακτήρα και για κάθε skill.


Guild-Wars-2-1256Για να αναδείξει τα νέα στοιχεία του συστήματος μάχης, η ArenaNet παρουσιάζει τον Elementalist, το πρώτο επάγγελμα του “Guild Wars 2” που αποκαλύπτεται.


Ελέγχοντας τις δυνάμεις της φύσης, ο Elementalist αντιπροσωπεύει:
• Ευελιξία – Προσαρμοζόμενος σε κάθε περίπτωση, ο Elementalist μπορεί να συμβαδίσει με τα στοιχεία της φωτιά, του νερού, του αέρα, και της γης. Κάθε στοιχείο παρέχει ένα ξεχωριστό σύνολο επιλογών για εντυπωσιακές επιθέσεις, όπως τη δυνατότητα να καλέσετε αστραπές για χτυπήματα ακρίβειας, να προκαλέσετε ηφαιστειακές εκρήξεις, ή να θεραπεύσετε τους συμμάχους σας.
• Νέο μηχανισμό μάχης – Στοιχεία όπως τα Glyphs, Signets, Conjurations, και Attunements, όλα αντιπροσωπεύουν τον νέο τρόπο που αντιμετωπίζεται η μάχη.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλοσοφία του σχεδιασμού του “Guild Wars 2”, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.guildwars2.com


Το “Guild Wars 2” είναι ένα εντυπωσιακό MMO που θα προσφέρουν στους παίκτες την μεγαλοπρέπεια ενός επικού περιβάλλοντος, ένα νέο μηχανισμό μαχών, δυναμικά event αλλά και την αφήγηση πολλών ιστοριών. Με βάση την επιτυχία του «Guild Wars », ArenaNet δημιουργεί ένα MMO που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν όπως θέλουν, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το μοντέλο της μη-συνδρομής που έχει κάνει το αρχικό «Guild Wars » τόσο δημοφιλές.