Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση με θέμα: Launch Event – SAP Human Capital Management Payroll For Greece – Η μοναδική διεθνής Λύση Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού με ελληνική ταυτότητα.


real consultingH REAL CONSULTING, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Επιχειρησιακής Τεχνολογίας SAP FORUM 2010, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση σχετικά με την μοναδική διεθνή Λύση Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού με Ελληνική ταυτότητα – SAP HCM PAYROLL FOR GREECE. Την πρώτη παρουσίαση στην Ελληνική αγορά της ελληνικοποιημένης λύσης μισθοδοσίας, παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη (HR DIRECTORS, IT MANAGERS), μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα της νέας λύσης.


Το SAP HCM PAYROLL FOR GREECE, η λύση μισθοδοσίας της SAP για την Ελλάδα αποτελεί μία εξελιγμένη και ευέλικτη λύση, τμήμα του χάρτη λύσεων του διεθνούς λογισμικού SAP ERP. H Νέα ελληνικοποιημένη Λύση μισθοδοσίας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσωπικού κάθε σύγχρονης επιχείρησης, καθώς είναι πλήρως εναρμονισμένη με το εκάστοτε νομικό και θεσμικό πλαίσιο, ενώ παράλληλα, αναπτύχτηκε και υποστηρίζεται βάσει των διεθνών κανόνων και προτύπων της SAP AG.