Κοντά στη τέχνη βρίσκεται για άλλη μια φορά η Wind, που στηρίζει το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη γη της Μαστίχας”

Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ «Τέχνη στη γη της Μαστίχας», με χορηγό την WIND είναι γεγονός. Μέχρι τις 12 Αυγούστου, στον φιλόξενο τόπο της μυροβόλου Χίου, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα καθώς και συναυλίες καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Με καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Goran Bregovic, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Δήμητρα Γαλάνη, αλλά και παραστάσεις όπως η «ΕΛΕΝΗ» του Ευριπίδη με τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργο Καπουτζίδη, το φεστιβάλ θα αναδείξει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού προσφέροντας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε όσους επιλέξουν να βρεθούν εκεί.

Με επίκεντρο την περιφέρεια η WIND συνεχίζει να στηρίζει ενέργειες κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς παράλληλα με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής της δράσης σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας “ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” στο όραμα της για μια καλύτερη κοινωνία στο παρόν και στο μέλλον. Την ίδια στιγμή η WIND συνεχίζει ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα υποδομών με στόχο την ενδυνάμωση της τηλεπικοινωνιακής «θωράκισης» της νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω του δικτύου καταστημάτων WIND.