Τον στρατηγικό σχεδιασμό της για το έτος 2010 παρουσίασε η Neurosoft, στους τομείς του αθλητικού στοιχήματος, factoring και επιχειρηματικής ευφυΐας.


neurosoftLOGOΗ Neurosoft ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και σήμερα διατηρεί θυγατρικές εταιρίες στην Κύπρο και τη Ρουμανία και παρουσία σε Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία. Στο πλαίσιο της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της, έχει αναπτύξει σημαντική και μοναδική τεχνογνωσία σε μηχανές συναλλαγών και αλγορίθμους επιχειρηματικής ευφυΐας.


Εφαρμόζοντας το πλάνο στρατηγικής της, η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στους κλάδους όπου δραστηριοποιείται, ενώ συγχρόνως αξιοποιεί την τεχνογνωσία και το δίκτυο της πρόσφατα εξαγορασθείσας θυγατρικής της, Kestrel Information Systems.


Σύμφωνα με την Διοίκηση της Neurosoft, η εταιρία το επόμενο διάστημα στοχεύει στην αξιοποίηση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος και στην ισχυροποίηση της θέσης της στις αγορές του αθλητικού στοιχηματισμού και του factoring καθώς και σε συγκεκριμένες περιοχές του Business Intelligence. Στρατηγικά, η εταιρία θα επικεντρωθεί στους ακόλουθους άξονες:


– Ενίσχυση της εξωστρέφειάς της και αξιοποίηση ευκαιριών
– Γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της
– Συνέχιση επενδύσεων στον τομέα της έρευνας με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία θα έχουν σημαντική επίδραση στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της