Ήρθαν τα πολύχρωμα, νέα Sony Walkman της σειράς B150 με λειτουργία Bass Boost για καλύτερη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων.


B150_1Παρά την εξαιρετικά compact σχεδίασή του, ένα WALKMAN® της σειράς B150 κάνει αισθητή την παρουσία του με τον γεμάτο και πλούσιο ήχο του. Ένα εύκολο στη χρήση κουμπί ενεργοποιεί στη στιγμή την λειτουργία ενίσχυσης των μπάσων και τον σχετικό κόκκινο φωτισμό LED.


Το ενσωματωμένο βύσμα USB συνδέει το WALKMAN® απευθείας με τον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζονται καλώδια ή επιπλέον λογισμικό. Απλά επιλέξτε με το ποντίκι τα μουσικά αρχεία και γεμίστε το player με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Η απ’ ευθείας σύνδεση USB επιτρέπει επίσης τη μεταφορά μουσικής και την απ’ ευθείας εγγραφή ή αναπαραγωγή με συμβατά συστήματα ήχου Mini ή Micro2.


Η λειτουργία του είναι ξεκάθαρη και απλή, με το τραγούδι και τις πληροφορίες για τον καλλιτέχνη να εμφανίζονται στην LCD οθόνη 3 γραμμών. Με ένα απλό άγγιγμα, η τεχνολογία ZAPPIN™ αναζητά τους αποθηκευμένους τίτλους και αναπαράγει ένα σύντομο δείγμα από κάθε τραγούδι για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το κομμάτι που αναζητάτε.


Αν βιάζεστε, μια φόρτιση 3 λεπτών αρκεί για να σας δώσει αρκετή ενέργεια για 90 λεπτά χρήσης, ενώ μια πλήρης φόρτιση σας χαρίζει μέχρι και 18 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής.


W250_1Τα μοντέλα WALKMAN® της σειράς B150F διαθέτουν επιπλέον και έναν δέκτη FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φωνητικές σημειώσεις ή ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις με τον ενσωματωμένο εγγραφέα.


Στα προαιρετικά αξεσουάρ των WALKMAN® της σειράς NWZ-B150 περιλαμβάνεται και η βάση στήριξης στο μπράτσο CKA-NWU10 – ένα ιδανικό αξεσουάρ το οποίο κρατά το Walkman® σας ασφαλές όσο εσείς γυμνάζεστε ή απλά είστε σε κίνηση.


Η νέα σειρά player MP3, WALKMAN® NWZ-B150, από τη Sony θα διατίθεται σε μια σειρά από χρωματικές αποχρώσεις του μαύρου, ροζ και κόκκινου και θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου του 2010.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα: NWZ-B152/F: 2 GB (περίπου 470 τραγούδια)
NWZ-B153/F: 4GB (περίπου 980 τραγούδια)
Υποστηριζόμενα φορμά αρχείων: MP3 / WMA (δεν υποστηρίζεται DRM)
Οθόνη: Οθόνη LCD τριών γραμμών
Λειτουργίες αναπαραγωγής: ZAPPIN™ εύρεση τραγουδιών (εκτεταμένη και σύντομη εύρεση)
Άλλες λειτουργίες : Equaliser, Bass boost, απευθείας σύνδεση USB με PC.
Μόνο τα NWZ-B152F/B153F, δέκτης FM με 30 προεπιλογές σταθμών, εγγραφέας φωνής. Δυνατότητα εγγραφής εκπομπών FM
Χρόνος φόρτισης: Γρήγορη φόρτιση: 3 λεπτά φόρτισης επαρκούν για 90 λεπτά αναπαραγωγής.
Πλήρης φόρτιση μέσω USB περίπου σε 70 λεπτά
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 18 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με αρχεία ΜΡ3 στα 128 kbps, ενεργοποιημένη οθόνη, ‘Save ON Super’, Ηχητικά εφέ: Equalizer στη θέση ‘None’, Μπάσα: Απενεργοποιημένα, Ένδειξη Λειτουργίας: ‘LED OFF’ – βλέπε υποσημείωση *1, επάνω
Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Κόκκινο, Ροζ
Διαστάσεις; 90,9 χλστ. x 23,3 χλστ. x 15,2 χλστ.
Βάρος (κατά προσέγγιση): 28 γρ.
Παρεχόμενα αξεσουάρ: Ακουστικά MDR-E804Y, Οδηγός άμεσης λειτουργίας