Ο Ιωάννης Αυγουστάκης, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία, ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στον Όμιλο PEOPLECERT.


peoplecertΗ συνεχής διεύρυνση των δραστηριοτήτων του ομίλου (Αγγλική γλώσσα, Επαγγελματικά προσόντα) και ειδικότερα η ενίσχυση της διεθνούς δραστηριότητας, οδήγησαν τη Διοίκηση του Ομίλου στην απόφαση να συνεχίσει τις επενδύσεις σε στελεχιακό δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο κύριος Αυγουστάκης αναλαμβάνει σε μία κρίσιμη περίοδο, ένα έργο υψηλής προτεραιότητας, αφού αποτελεί στρατηγικό στόχο του Ομίλου, η άριστη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων.


O κύριος Κωνσταντίνος Κεσεντες, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Με πολυετή εργασιακή εμπειρία και με άριστη γνώση του χώρου, ο κύριος Αυγουστάκης θα ηγηθεί των προσπαθειών των εργαζομένων στον όμιλο, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε αλώβητοι την περίοδο της κρίσης που ζούμε στη χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα να επιτύχουμε τους στόχους μας για διεθνή ανάπτυξη».


Ο κ. Ιωάννης Αυγουστάκης, σπούδασε Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάσθηκε για 25 χρόνια σε εταιρίες μεγάλων, ελληνικών και πολυεθνικών Ομίλων, ΤΙΤΑΝ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, PECHINEY και ITALCIMENTI, κυρίως στη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης ανέπτυξε συμβουλευτική δραστηριότητα συνεργαζόμενος με τις κορυφαίες στο πεδίο τους εταιρίες ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ και ACHIEVE GLOBAL.


«Αναλαμβάνω καθήκοντα σε έναν όμιλο με Όραμα, με σχέδιο και με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Ο Όμιλος PEOPLECERT, υλοποιώντας ένα εκτενές πρόγραμμα επενδύσεων έχει δημιουργήσει τις βάσεις, ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο να εξυπηρετήσουμε το διευρυμένο πελατολόγιο του Ομίλου αλλά ταυτόχρονα να κατακτήσουμε μια κορυφαία θέση σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο κύριος Γιάννης Αυγουστάκης. «Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στον Όμιλο PEOPLECERT, εκτός από γνώσεις και εμπειρία, διαθέτουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, εχέγγυα για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».