Η Intracom IT Services Middle East & Africa ανακοίνωσε ότι ανέλαβε συνολικά τέσσερα νέα έργα στη Μέση Ανατολή συνολικής αξίας $ 4,7 εκατ.


intracom_servicesΣυγκεκριμένα, η εταιρία ανέλαβε τη δεύτερη φάση έργου διαχείρισης του κύκλου ζωής των πληροφοριών (EMC Information Life-Cycle Management – ILM) στη Zain Ιορδανίας, προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες στο αρχικό σύστημα. Ο Όμιλος Zain είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, 13.000 υπαλλήλους και 72,5 εκατ. πελάτες. Το έργο, αξίας $ 2 εκατ., αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.


Επίσης, ανέλαβε έργο αποθήκευσης και αρχειοθέτησης δεδομένων (EMC2 SAN Upgrade & Archiving) για την Orange Ιορδανίας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αποθήκευσης των ανενεργών δεδομένων. Η France Telecom Orange είναι ένας από τους κυρίαρχους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, με πελατειακή βάση 182 εκατ. σε 5 ηπείρους. Το έργο, αξίας $ 1 εκατ., αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.


Παράλληλα, ανέλαβε δεύτερο έργο αποθήκευσης δεδομένων και αποκατάστασης από καταστροφές (EMC2 Disaster Recovery & Storage) για την Jawwal, με στόχο την παροχή της απαιτούμενης χωρητικότητας για τα συστήματα της εταιρίας, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος αποκατάστασης από καταστροφές. Η Jawwal είναι ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στην Παλαιστίνη και 500.000 πελάτες. Το έργο, αξίας $ 900.000, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.


Τέλος, για να καλύψει τις ανάγκες των 2.000 υπαλλήλων της Asia Cell, η INTRACOM IT SERVICES Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ORACLE HRMS. Η Asia Cell είναι ο μοναδικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ και δίκτυο 6 εκατ. συνδρομητών. Το έργο, αξίας $ 800.000, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο 2011.