Η MRM Athens και η McCann Erickson δημιούργησαν για τον Internet Explorer 8 έναν μεγάλο διαγωνισμό με το όνομα Explore the World με δώρο 2 εισιτήρια για το πιο μακρινό ταξίδι.


HMIS_20,8x14Για την υλοποίηση αυτής της πρωτότυπης ιδέας που βασίστηκε στο όνομα του προϊόντος, η MRM δημιούργησε το www.exploretheworld.gr. Kάνοντας download τον Internet Explorer 8 ο χρήστης μπορεί να διαλέξει το μέρος του κόσμου που θέλει να πάει κι έτσι, αυτόματα, να λάβει μέρος στην εβδομαδιαία κλήρωση για το δώρο των 2 εισιτηρίων. Το ταξίδι των ονείρων κάθε υπερτυχερού γίνεται πραγματικότητα με τη συνεργασία της Lufthansa!


Η επικοινωνία του διαγωνισμού συνδυάζει τα digital με τα παραδοσιακά μέσα με ιδανικό τρόπο και περιλαμβάνει καταχωρίσεις, ραδιοφωνικά και banner campaign τα οποία επιμελήθηκε η McCann Erickson.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.exploretheworld.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει και μια χρήσιμη πηγή ταξιδιωτικών πληροφοριών και μετά το πέρας του διαγωνισμού. Εδώ οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πολλά χρήσιμα links δημοφιλών ιστοσελίδων, που θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια τους και να αποκτήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουλίου.