H Garmin-Asus ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την U.S telecoms T-Mobile αυτή την άνοιξη για την κυκλοφορία του Garmin-Asus A50.


GA_A50_front_TMobilePRΠρόκειται για το πρώτο Android-powered smartphone που μεταφέρει μια πλήρως ενσωματωμένη εμπειρία πλοήγησης. Με τις Garmin, Asus και T-Mobile στην ηγεσία πλοήγησης, στην καινοτομία των συσκευών και στις ασύρματες τηλεπικοινωνίες αντίστοιχα, το A50 είναι έτοιμο να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες βασιζόμενες στη θέση (LBS).


“Το Garmin-Asus A50 συγκεντρώνει δύο όλο και πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα πακέτο state-of-the-art, μεταφέροντας μία πλούσια και μοναδική εμπειρία που κανένα άλλο smartphone ή καμία αυτόνομη συσκευή πλοήγησης δεν μπορεί να προσφέρει” δήλωσε ο αντιπρόεδρος του marketing product innovation της T-Mobile, George Harrison. “Οι πελάτες της T-Mobile αναζητούν smartphones ολοένα και περισσότερo και η βαθιά ολοκλήρωση της πλοήγησης Garmin στα smartphone χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής τους βοηθάει να κάνουν περισσότερα με μία συσκευή και να πλοηγήΘόυν πιο απλά στην πολυάσχολη ζωή τους”.


Πρόσθετες πληροφορίες για την σειρά προϊόντων Garmin-Asus είναι διαθέσιμες στο www.GarminAsus.com.