Η Verbund, ο πρώτος ιδιωτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επενδύει σε ένα ισχυρό Δίκτυο Συνεργατών.


verbund logoΜε στόχο την ταχύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους τελικούς καταναλωτές προσφέροντας σημαντική έκπτωση στο λογαριασμό τους, αλλά και την παρεχόμενη δυνατότητα στους πελάτες της να συμβάλλουν έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος, η Verbund έχει αναπτύξει ένα ισχυρό Δίκτυο Συνεργατών που προσβλέπει στην άρτια ενημέρωση και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να πληροφορούνται για τη δραστηριότητα της εταιρείας, τα προγράμματα που προσφέρει-τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες-καθώς και για τον τρόπο προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Verbund. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του Δικτύου Συνεργατών της Verbund είναι σε θέση να παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση, καθώς και την σωστή καθοδήγηση στους πελάτες. Ανάμεσα στις εταιρείες, με τις οποίες η Verbund έχει αναπτύξει συνεργασία, συγκαταλέγονται οι: SPACE HELLAS Α.Ε., ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ΓΕΤΗΛ Α.Ε. και Astron Electric Α.Ε.


Αναλυτικότερα, το ευρύ φάσμα συνεργασιών περιλαμβάνει εταιρείες με διαφορετική εξειδίκευση όπως για παράδειγμα, η SPACE HELLAS Α.Ε., ένας από τους κορυφαίους System Integrator και Value Added Solutions Provider στην Ελλάδα, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, επίσης μέσω του πανελλαδικού δικτύου 70 συνεργαζόμενων καταστημάτων “SPACEPHONE”, παρέχει υπηρεσίες των τριών δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet.


Στη συνέχεια, με την καταλυτική συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., την μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, και μέσω των 27 κομβικών σημείων της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η Verbund μπορεί να προσεγγίσει όλη την Ελλάδα.


Η ΓΕΤΗΛ Α.Ε., ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, με 57 σημεία πώλησης στην περιφέρεια της Ελλάδος, αποτελεί ακόμη μια πανελλαδικής εμβέλειας στρατηγική συνεργασία της Verbund. Η ΓΕΤΗΛ διαγράφει ήδη μια πετυχημένη πορεία στην αγορά από το 2002, καθημερινά καταγράφει τις ανάγκες και τάσεις της αγοράς ώστε να εξυπηρετεί και να καλύπτει με επιτυχία κάθε σχετική ζήτηση.


Τέλος, στην Πελοπόννησο, η Verbund έχει επιλέξει τη συνεταιριστική Astron Electric Α.Ε., η οποία διαθέτοντας περισσότερα από 10 χρόνια ενεργής δράσης στην αγορά, συντελεί σημαντικά στην αλυσίδα διακίνησης του ηλεκτρολογικού υλικού από τον παραγωγό στον εγκαταστάτη έως τον τελικό χρήστη.