Η επιχείρηση ασφάλειας IT οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες του νέου καταναλωτικού προϊόντος της σειράς 2009, προκειμένου να κυκλοφορήσει τις αρχές του φθινοπώρου

Η Panda Security έχει κυκλοφορήσει τη δοκιμαστική έκδοση του Panda Internet Security 2009. Αυτή η λύση προσφέρει μέγιστη προστασία ενάντια στο malware και στην κλοπή ταυτότητας, με ελάχιστο αντίκτυπο στην απόδοση του υπολογιστή.

Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στο: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/

Οι Betatesters που θα δοκιμάσουν την λύση και θα στείλουν τυχόν περιστατικά1 στην Panda Security θα επωφεληθούν έκπτωσης 50% κατά την αγορά της τελικής έκδοσης κυκλοφορίας του προϊόντος.

Το Panda Internet Security 2009 ωφελείται από τη “Συλλογική Νοημοσύνη”, ένα καινοτόμο μοντέλο ασφάλειας βασισμένο στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με malware από την κοινότητα του Internet και την αυτοματοποιημένη επεξεργασία αυτών των στοιχείων στα νέα κέντρα επεξεργασίας δεδομένων.

Η νέα σειρά των καταναλωτικών προϊόντων περιλαμβάνει επίσης μια ισχυρή έκδοση της τεχνολογίας “Προστασία Ταυτότητας”, η οποία χρησιμοποιεί την ευρετική ανάλυση προκειμένου να ανιχνεύσει προληπτικά οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής προσωπικών δεδομένων. Ένα άλλο νέο κύριο χαρακτηριστικό είναι η αυξημένη ανίχνευση malware με το TruPrevent 2.0, σχεδιασμένο για να προστατεύει από άγνωστο malware και επιθέσεις που εκμεταλλεύονται τις ευπάθειες.

Οι παραδοσιακές λύσεις ασφάλειας δεν είναι πλέον αρκετές για να προστατεύσουν τους υπολογιστές των χρηστών από τον αυξανόμενο αριθμό δειγμάτων malware που δημιουργούνται καθημερινά. Η αλήθεια είναι, ότι πολλοί χρήστες θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί και να μην το γνωρίζουν. Αντιδρώντας σε αυτή την νέα κατάσταση, οι νέες λύσεις μας της σειράς 2009 είναι βασισμένες στη Συλλογική Νοημοσύνη, την αποτελεσματικότερη τεχνολογία ασφάλειας, που μας επιτρέπει να προστατεύσουμε τους χρήστες από το malware και την κλοπή ταυτότητας με τον αποδοτικότερο και απλούστερο τρόπο” εξηγεί ο Pedro Bustamante, Product Marketing Director.

Το Panda Internet Security 2009 είναι προσανατολισμένο στους πιο πεπειραμένους χρήστες του Internet και περιλαμβάνει μια νέα μηχανή Anti-Spam και μονάδα Γονικού Ελέγχου. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα των σημαντικών αρχείων και των πληροφοριών τους.