Η Nokia με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γης σας καλεί να γιορτάσετε για τον Πλανήτη Γη, χρησιμοποιώντας τις φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές από τα Ovi Stores.


eco friendly appsΑν διαθέτετε μια συσκευή Nokia, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Ovi Store που θα σας βοηθήσουν να συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος είτε βοηθώντας να εξοικονομηθεί ενέργεια, είτε ελέγχοντας τις γνώσεις σας για την κλιματική αλλαγή ή μαθαίνοντας για το πολύπλοκο ηλιακό σύστημα.


Έκτος από το download των εφαρμογών, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις «green» δραστηριότητες σας με τη συνδεδεμένη οικογένεια διαδικτυακών υπηρεσιών του Ovi. Από το να μοιράζεστε συμβουλές για το πώς να γίνετε πιο «green» με φίλους μέσω mail, IM και κοινωνικών δικτύων, μέχρι το να βρείτε το δρόμο σας προς το κοντινότερο κέντρο ανακύκλωσης χρησιμοποιώντας δωρεάν τα Ovi maps με πλοηγό για να σχεδιάζετε φιλικές προς το περιβάλλον διακοπές, το Ovi της Nokia μπορεί να βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε, εργάζεστε και παίζετε.


eco nokiaΜερικές ενδεικτικές εφαρμογές που θα βρείτε στο store.ovi.com.


Green Charging Save Energy
Εξοικονομήστε ενέργεια και καταπολεμήστε την υπερθέρμανση του πλανήτη τη ίδια στιγμή.


Ovi Maps
Συμπληρώστε την διεύθυνση του τοπικού κέντρου ανακύκλωσης και πλοηγηθείτε με τα Ovi Maps για πεζούς και οδηγούς .


Battery Extender Lite
battery extenderΠαρατείνετε τον χρόνο αναμονής του smartphone σας καθώς η μπαταρία τελειώνει συγχρονίζοντας τις ρυθμίσεις στην συσκευή σας.


WWF EcoGuru
Υπολογίστε το προσωπικό σας αποτύπωμα και μετρήστε τις θετικές επιπτώσεις της αλλαγής στον τρόπο που ζείτε, εργάζεστε και παίζετε.


Norbsoft SkyMap
Ανακαλύψτε και εξερευνήστε τον ουρανό από ψηλά από κάθε σημείο της γης .


Green Explorer
Μάθετε και μοιραστείτε tips για το eco-friendly travel και το lifestyle..


Climate Mission
Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και μάθετε περισσότερα για την κλιματική αλλαγή μέσα από οικολογικά θεματικά puzzles.


101 Green Tips
Μαζέψτε πληροφορίες για το πώς να προστατεύσετε την Μητέρα Φύση..