To Openfund προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στο The Openfund Demo Day, το event “αποφοίτησης” των νέων εταιρειών που δημιουργήθηκαν κατά τον πρώτο γύρο λειτουργίας του.


openfund_logoΈπειτα από πολύμηνη προετοιμασία, οι ιδρυτές των 4 εταιρειών παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό τα καινοτομικά προϊόντα τους, σε μία εκδήλωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει την απαρχή επιτυχημένων επιχειρηματικών διαδρομών.


Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 28 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στις 19.00. Ρόλο συνδιοργανωτή διαδραματίζει το Open Coffee (http://opencoffee.gr), με την συνάντηση να αποτελεί το 32ο αθηναϊκό επεισόδιο της ενεργής κοινότητας τεχνολόγων επιχειρηματιών της πόλης, η οποία άλλωστε αποτέλεσε και την αφετηρία σύστασης του Openfund.


H είσοδος στη συνάντηση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ενώ συστήνεται η δήλωση συμμετοχής στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/event.php?eid=114035258624514.


Οι παρουσιάσεις περιλαμβάνουν:
Οι Davina Economou, Alex Schleifer & Κωνσταντίνος Δημητριάδης, συνιδρυτές, θα αποκαλύψουν το πολυαναμενόμενο Listiki (http://listiki.com), μία επιφανειακά απλοϊκή ιδέα που δίνει τη δυνατότητα συμμετοχικής δημιουργίας και επεξεργασίας λιστών σε πραγματικό χρόνο.


Οι Aleksey Orap & Dimitri Popov, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το YouScan (http://youscan.ru), την υπηρεσία ηλεκτρονικής “αποδελτίωσης” social media που στοχεύει στις μεγάλες αγορές της Ρωσίας & Ουκρανίας και ήδη μετρά εκατοντάδες δοκιμαστικών εταιρικών χρηστών.


Οι Αλέξης Μπάλλας, Μαιρηλού Τζεμπελίκου & Πέτρος Ζιώγας, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το Fashinating (http://fashinating.com), μία σουίτα απολαυστικών εφαρμογών που φιλοδοξεί να αλλάξει την διαδικτυακή εμπειρία πλοήγησης και αναζήτησης αντικειμένων μόδας.


Οι Miro Solanka & Peter Crkon, συνιδρυτές, θα λανσάρουν το Sportmeets (http://sportmeets.com), την υπηρεσία που επιχειρεί να απλοποιήσει την διαδικασία εύρεσης συμπαικτών για το επόμενο παιχνίδι αναψυχής, μεταφέροντας την προσπάθεια από τη διοργάνωση στην άθληση καθεαυτή.