Η CPI, επίσημος διανομέας των εκτυπωτικών μηχανημάτων Sharp, ανακοινώνει την διάκριση της Sharp ως «Line of the Year», από το Buyers Laboratory Inc. (BLI)


Pick2009LargeΟι δοκιμές διήρκεσαν περισσότερο από δυο μήνες, αφορούσαν ολόκληρη τη σειρά προϊόντων και οι παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα εκτυπώσεων, η συνδεσιμότητα, η παραγωγικότητα, οι διαθέσιμες λειτουργίες αλλά και η πληρότητα της προϊόντικής γραμμής.


Η SHARP διακρίθηκε σε αρκετές υπό-κατηγορίες προϊόντων της αγοράς του αυτοματισμού γραφείου και απέσπασε το βραβείο “Pick of the Year” για τα νέα ΜΧ-Μ283N/ΜΧ-Μ363N/MX-M453N/MX-M503N ως τα πληρέστερα μοντέλα B&W A3 στις κατηγορίες 21 – 50 σελίδες ανά λεπτό και το βραβείο καινοτομίας για τα μοντέλα MX-C381/DX-C381 τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως τα πληρέστερα έγχρωμα Α4 μηχανήματα για μεσαίες ομάδες εργασίας. Συνολικά η SHARP έχει αποσπάσει 17 βραβεία από το BLI στην κατηγορία μηχανημάτων A3, περισσότερες από κάθε άλλον κατασκευαστή. Όπως τόνισε ο George Mikolay, Assignments Editor στο BLI «Η Sharp είναι ικανή να ανταποκρίνεται στις αλλαγές και τις ευκαιρίες της αγοράς με έναν πιο δυναμικό τρόπο από ότι οι ανταγωνιστές της το οποίο της επιτρέπει να προσφέρει στην αγορά εφαρμογές που δημιουργούν μία σαφή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό».


Οι συγκεκριμένες διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την ηγετική θέση της SHARP στην αγορά του αυτοματισμού γραφείου, ενώ αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για την νέες σειρές προϊόντων της οικογένειας ψηφιακών συστημάτων της SHARP.