Η ημέρα των εγκαινίων του Milano Salone del Mobile 2010 σηματοδοτεί την πρώτη έκθεση, όπου το φουτουριστικό design Sony συναντά την τεχνολογία αιχμής.


Sony Milano Salone del MobileΗ έκθεση, με τον τίτλο ‘Contemplating Monolithic Design’, διερευνά το σχεδιαστικό concept του Monolithic Design, την ουσία της νέας σειράς προϊόντων Home Entertainment της Sony για το 2010: μια αληθινή καινοτομία στο lifestyle και την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.


Το εντυπωσιακό Monolithic Design σηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό όραμα, τόσο για το σχεδιαστικό concept της Sony, όσο και για την εμπειρία που προσφέρει στο χρήστη. Εμπνευσμένο από τη minimal αισθητική, το Monolithic design αποκτά δυναμική παρουσία στο σαλόνι σας, καθώς γίνεται όχι μόνο αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας, αλλά κι ένα λειτουργικό στοιχείο της οικιακής ψυχαγωγίας.


kdl-52nx800_bty3_ww_b-1200Με τις δυνατότητες διασύνδεσης που διαθέτουν και με τη μινιμαλιστική τους σχεδίαση, τα μοντέλα της σειράς τηλεοράσεων ‘Monolithic’ προσφέρουν μια καινοτομία στο lifestyle, επαναπροσδιορίζοντας το σαλόνι σας ως το κέντρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Παρότι σήμερα συχνά η πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο γίνεται ατομικά, μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων ή laptop, η λειτουργικότητα αυτής της νέας σειράς τηλεοράσεων μπορεί να καθιερώσει την τηλεόραση ως την πύλη μέσω της οποίας θα μπορεί ο χρήστης να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να απολαύσει ταυτόχρονα online περιεχόμενο μαζί με ψηφιακή τηλεόραση.


Στα μοντέλα της νέας σειράς τηλεοράσεων, ευκολίες όπως συνδεσιμότητα Wi-Fi και χρήση της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video της Sony, δίνουν πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες, ανοίγοντας έναν εντυπωσιακό καινούριο κόσμο δυνατοτήτων ψυχαγωγίας, τις οποίες οι σημερινές τηλεοράσεις δεν μπορούν να προσφέρουν. Σε συνδυασμό με το νέο περιβάλλον επικοινωνίας χρήστη (interface) των μοντέλων Monolith, οι λειτουργίες της Sony γίνονται πιο γρήγορες και απλές, όπως και η πρόσβαση σε επιπλέον, premium περιεχόμενο.


kdl-52nx800_bty5_ww_b-1200Η οικιακή ψυχαγωγία περνά πλέον σε μια καινούργια διάσταση με την παρουσίαση του Full HD 3D, ενώ από αυτό το καλοκαίρι μια προχωρημένη τεχνολογία εικόνας 3D θα είναι διαθέσιμη και για το σπίτι σας. Φορώντας υψηλής τεχνολογίας ειδικά γυαλιά Active Shutter θα μπορέσετε να μεταφερθείτε σε έναν εκπληκτικό κόσμο δράσης Full HD 3D. Η Sony, πιστή στο μότο της ‘From the lens to the living-room’, εμπλέκεται ενεργά σε κάθε στάδιο της εξέλιξης του 3D και με περηφάνια παρουσιάζει το δικό της ψηφιακό κόσμο, το ‘3D World created by Sony’, ο οποίος περιλαμβάνει όλη την εμπειρία της σε επαγγελματικές λύσεις, στις ηλεκτρονικές καταναλωτικές συσκευές και τη δημιουργία ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών. Πρόκειται για μια ακόμη προηγμένη τεχνολογία από τη Sony, με την οποία μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη και ανώτερης ποιότητας ψυχαγωγία, κατ’ ευθείαν στο σαλόνι σας.


Προσφέροντας σήμερα φουτουριστικό design και τεχνολογία αιχμής, η Sony σας δίνει πρόσβαση σε έναν online κόσμο περιεχομένου media και νέες εμπειρίες 3D σε Full HD, σε συνδυασμό με το μοναδικό σχεδιαστικό concept Monolithic Design. Από τις 14 έως και τις 19 Απριλίου, στην έκθεση ‘Contemplating Monolithic Design’ της Sony στο Milano Salone del Mobile 2010, θα παρουσιαστεί ο τρόπος που αυτό το νέο όραμα του design ενέπνευσε στη συνέχεια ακόμη πιο πρωτοποριακές σχεδιαστικές ιδέες, εξερευνώντας τη σύγκλιση τεχνολογίας και οικιακής αρχιτεκτονικής.