Η νέα λύση business intelligence της SAP ενισχύει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, δίνοντας ώθηση στην ενεργή επιχειρηματικότητα.


sapΟι συμμετέχοντες στο SAP Forum 2010 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια από τις πλέον καινοτόμες λύσεις business intelligence. Η λύση SAP StreamWork κάνει πρεμιέρα στο κορυφαίο συνέδριο επιχειρησιακής τεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιείται στις 28 Απριλίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.


Η νέα λύση της SAP είναι το μοναδικό on-demand λογισμικό για τη συλλογική λήψη αποφάσεων που αξιοποιεί ανθρώπινους πόρους, πληροφόρηση και δοκιμασμένες μεθοδολογίες, βοηθώντας στην αναδιαμόρφωση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και στην πιο γρήγορη επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων.


Σε μια εποχή όπου η πρόσβαση σε ξεκάθαρες πληροφορίες – και όχι απλώς σε δεδομένα – είναι μια κρίσιμη επιχειρηματική ανάγκη, η επαναστατική λύση SAP Streamwork αποτελεί παράδειγμα εφαρμοσμένης καινοτομίας που μπορούν να αξιοποιήσουν οι εταιρείες, για να ενισχύσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να αναπτύξουν μια πιο ενεργή επιχειρηματική δραστηριότητα.


Έχοντας αναπτυχθεί με βάση ανοιχτά πρότυπα, το SAP Streamwork επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αντλήσουν πληροφόρηση από κάθε λύση ή πληροφοριακό πόρο που χρησιμοποιούν καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων e-mail, συνεργατικών πλατφόρμων, ολοκληρωμένων επιχειρησιακών συστημάτων και εφαρμογών Web 2.0. Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από ένα τόσο ευρύ φάσμα εφαρμογών, η λύση SAP Streamwork δημιουργεί μια «εταιρική μνήμη», στην οποία υπάρχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Με απλοποιημένη πρόσβαση στις πληροφορίες, τα στελέχη των επιχειρήσεων μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση λύσεων σχετικά με την επιχειρησιακή συνέχεια και την επιχειρηματική ανάπτυξη.


Στόχος του SAP Forum 2010 είναι η ανταλλαγή εμπειριών και η παρουσίαση πρακτικών που αξιοποιούν κορυφαίες επιχειρήσεις, για να μετατρέψουν την καινοτομία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις επιτυχημένων υλοποιήσεων και οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς οι δυναμικές και ευέλικτες λύσεις της SAP βοηθούν τις εταιρείες να παράγουν απτά οφέλη και να αναπτύξουν ενεργό επιχειρηματική δραστηριότητα.


Χορηγοί του SAP Forum 2010 είναι οι κορυφαίοι συνεργάτες της SAP, Cisco, Hewlett Packard, Intrasoft International, Real Consulting, Assertive, Relational, Singular Logic, D.D. Synergy, Agile, Elsop Framework, StepOne και Teka Systems.


Χορηγοί Επικοινωνίας του SAP Forum 2010 είναι η εφημερίδα Κέρδος, τα περιοδικά Channel Partner, IT Pro, Netweek, InRetail, Supply Chain & Logistics και Cargo Plus, το portal Supply-chain.gr και το newsletter NetFax.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SAP Forum 2010 ή για τη δωρεάν εγγραφή σας στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece/forum10 ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 00800 49129178.