Η Otesat-Maritel ανακοινώνει τη διάθεση της νέας Υπηρεσίας Προστιθέμενης Αξίας “Usage Monitoring and Control”, που πραγματοποιείται από τα δορυφορικά τερματικά του συστήματος Inmarsat FleetBroadband.


ex_otesatΗ εν λόγω υπηρεσία αποτελείται από τις εφαρμογές e-mail Alert και Auto-Suspend, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να ορίζει μηνιαία χρηματικά όρια σε κάθε ενεργοποιημένη SIM κάρτα, καθώς και να πληροφορείται ή/και να αναστέλλει την λειτουργία της SIM κάρτας, όταν η μηνιαία κίνηση ανέλθει στο μηνιαίο χρηματικό όριο που έχει ορίσει.


E-mail Alert
Η υπηρεσία αυτή δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να λαμβάνει προειδοποιητικά γραπτά μηνύματα e-mail Alerts για το τηλεπικοινωνιακό κόστος κάθε ενεργοποιημένης SIM κάρτας όταν ανέρχεται στο μηνιαίο χρηματικό όριο που έχει ορίσει. Το όριο αυτό περιλαμβάνει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες voice, data, Standard IP, Streaming IP, SMS κλπ. του Standard plan ή των Allowance package rate plans. Τα e-mail Alert θα αποστέλλονται στις καθορισμένες e-mail διευθύνσεις από τον πελάτη.


Auto-Suspend
Η λειτουργία της SIM κάρτας μπορεί αυτόματα να ανασταλεί (Auto-Suspend) εάν η κίνηση που έχει πραγματοποιηθεί ξεπερνά το μηνιαίο χρηματικό όριο που έχει θέσει ο πελάτης το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες voice, data, Standard IP, Streaming IP, SMS κλπ. του Standard plan ή των Allowance package rate plans. Ο πελάτης λαμβάνει γνώση για την αναστολή της λειτουργίας της SIM κάρτας μέσω e-mail, σε καθορισμένη από τον πελάτη e-mail διεύθυνση. Μια SIM κάρτα σε κατάσταση Auto-Suspend δεν μπορεί να πραγματοποιεί κίνηση και μπορεί να επανέλθει μόνο με την έγκριση του πελάτη.


Οι εφαρμογές E-mail Alert και Auto-Suspend μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδυασμό.