H IT Center, διανομέας των προϊόντων Virtual Trip στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση dte – digital technology expo 2010.


vtripgroupΗ ΙΤ Center, που αναπτύσει με γρήγορους ρυθμούς ένα πανελλήνιο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών για την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής ειδικά για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις, θα παρουσιάσει τρεις οικογένειες λύσεων στην έκθεση:


1 – Λύσεις τεχνολογικής υποδομής
Θα παρουσιαστεί η οικογένεια προϊόντων SOLO Gateway τα οποία δίνουν λύσεις υποδομής IT, Unified Communications, Security και Collaboration.


2 – Λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού
Στην dte2010 η IT Center θα παρουσιάσει τις λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού Insurance Manager και diagramma.
To Insurance Manager είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών για Brokers, Agents και Ασφαλιστικούς Συμβούλους, ενώ το diagramma είναι ολοκληρωμένο σύστημα οικονομικής / εμπορικής διαχείρισης & διαχείρισης γραμματειών για εκπαιδευτήρια όλων των βαθμίδων.


3 – Λύσεις on-line υπηρεσιών
Βασιζόμενη στην τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου Virtual Trip στις τεχνολογίες διαδικτύου, η IT Center παρουσιάζει λύσεις e-Learning πάνω στην πλατφόρμα eFront και λύσεις On-line Travel Agency πάνω στην πλατφόρμα S4Trips.


Η IT Center ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 δημιουργώντας ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών και λειτουργώντας IT Center stores σε επιλεγμένες περιοχές. Στόχος της εταιρείας είναι να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνιών της μικρομεσαίας επιχείρησης και των υπαρχουσών λύσεων στην αγορά.