Η Panda Security παρουσιάζει μαζί με την Hewlett Packard Hellas προϊοντικές λύσεις στη Λάρισα, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Westnet Distribution.


panda logoΗ εταιρεία ασφάλειας cloud, Panda Security, συμμετέχει στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει μαζί με τις Westnet Distribution και Hewlett Packard Hellas, υπό τον τίτλο “Λύσεις HP και Panda που απλοποιούν την τεχνολογία”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2010 στις 16:00 στο ξενοδοχείο Larissa Imperial Classical Hotels στη Λάρισα.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στις συμμετέχουσες εταιρείες όλες οι τελευταίες τεχνολογικές λύσεις και τα προϊόντα των Hewlett Packard και Panda Security, που δίνουν στους πελάτες οφέλη και προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή τους.


Στην εκδήλωση αυτή, η Panda Security Hellas – μέσω της ομιλίας του Corporate Business Development Manager κ. Σάββα Μαυρογιάννη – θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των λύσεων ασφαλείας που διαθέτει η Panda Security για κάθε επιχείρηση, καθώς και τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα της στους πελάτες.


Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών από εκπροσώπους της Hewlett Packard Hellas, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσουν εκπρόσωποι της Westnet Distribution.