Ο κ. Χαρ. Παπαθεοδώρου ανέλαβε τα καθήκοντα του απερχόμενου Δημ. Πολιτόπουλου ως επικεφαλής της Motorola στην Ελλάδα

Ο Χαράλαμπος Παπαθεοδώρου, με εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στη Motorola και μακρά εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας, αναλαμβάνει την θέση του Country Manager για τη Motorola A.E. και τη Motorola S.p.A. μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πολιτόπουλου.

Κατέχοντας μέχρι πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων, ο Χαράλαμπος Παπαθεοδώρου αποτελεί εδώ και έξι χρόνια πολύτιμο μέλος της Motorola στη χώρα μας. Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα θα έχει την ευθύνη, το συντονισμό και την επίβλεψη της ελληνικής αγοράς, αξιοποιώντας τις ηγετικές του ικανότητες για να προσφέρει καθοδήγηση στην ελληνική ομάδα της Motorola.

Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο κ. Χαράλαμπος Παπαθεοδώρου δήλωσε: «Η δραστηριότητά μου στη Motorola είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσω δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας ένα brand με πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα και δυναμική. Η νέα μου θέση στην εταιρεία αποτελεί πρόκληση και το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας και κοινής πορείας με τη Motorola».