H Info-Quest λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Creative, διανέμοντας τα προϊόντα ήχου και εικόνας του οίκου στην ελληνική αγορά.


CREATIVE_BLACKΑπό τις πρώτες κάρτες ήχου που παρήγαγε η εταιρεία το 1989 έως σήμερα, η Creative έχει κατακτήσει την κορυφή στην κατηγορία των προϊόντων ήχου και εικόνας, περιφερειακών ή μη, για προσωπικούς υπολογιστές σε παγκόσμια κλίμακα. Τα προϊόντα της Creative επιλέγονται από καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη χάρη στην άριστη ποιότητα κατασκευής τους, την εκπληκτική τους απόδοση, αλλά και στο ότι ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, πρωτοπορώντας σε σχέση με τα ομοειδή τους. Επιπλέον, η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για gaming, υπογεγραμμένα από διάσημους παγκοσμίως gamers και, όπως κάθε προϊόν της Creative, με πιστοποίηση ολικής ποιότητας.


Οι κάρτες ήχου, τα ηχεία, τα ακουστικά, οι webcams, τα Mp3 players και Mp4 players της Creative διατίθενται και μέσω του www.you.gr και του δικτύου συνεργατών της εταιρείας, ενώ η Info-Quest παρέχει εγγυήσεις για τα παραπάνω προϊόντα, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως επισκευαστικό κέντρο.