Στο www.verbund.gr όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Verbund αλλά και για τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας.


verbund logoΗ ανανεωμένη ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Greek Geeks, μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες πληροφορικής στον τομέα του e-επιχειρείν, με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις της Verbund και στόχο την προβολή, πληροφόρηση και παροχή υπηρεσιών σε πλήθος διαφορετικών χρηστικών ομάδων μέσα από το διαδίκτυο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη ενός πρωτότυπου ελκυστικού εικαστικού με μέγιστη λειτουργικότητα, ομαλότερη κατηγοριοποίηση και μεγαλύτερη ευκολία χρήσης του δικτυακού τόπου.


Στο νέο ιστοχώρο, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την εταιρική ταυτότητα της Verbund, οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν με άνεση στο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών που έχουν προστεθεί, υπάρχουν και ειδικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας, αναπαραγωγή ειδικού ενημερωτικού video σχετικά με τον τρόπο που το νερό χρησιμοποιείται στην παραγωγή του 90% της ενέργειας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.