Η θεαματική κορύφωση μίας από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς σειρές της βιομηχανίας παιχνιδιών, το Gears of War 3, πρόκειται να καταπλήξει την υφήλιο την ερχόμενη άνοιξη.


A_GW3_06_lrΤου χρόνου τέτοια εποχή, οπαδοί από ολόκληρο τον κόσμο θα βιώσουν το φινάλε της επικής ιστορίας της τριλογίας Gears of War με την άφιξη στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο του τρίτου μέρους μίας από τις σημαντικότερες σειρές στην ιστορία του Xbox: 5 Απριλίου 2011 για τη Βόρειο Αμερική και την Ασία, 7 Απριλίου για την Ιαπωνία και 8 Απριλίου για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.


Το Gears of War 3, που δημιουργήθηκε από την Epic Games αποκλειστικά για το Xbox 360, οδηγεί τους παίκτες σε μία οδυνηρή ιστορία ελπίδας, επιβίωσης και συναδελφικότητας που θα αποτελέσει την αποκορύφωση της σειράς Gears of War. Με την τελευταία πόλη των ανθρώπων να έχει καταστραφεί και τους μοναδικούς επιζώντες να μένουν αβοήθητοι, μη μπορώντας να διαφύγουν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Marcus και τους συντρόφους του καθώς παλεύουν ενάντια στην απειλή της εξαφάνισης της ανθρωπότητας.


A_GW3_03_lrΤο Gears of War είναι το απόλυτο blockbuster και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μία πλήρη σειρά παιχνιδιών, αναμνηστικών, στολών, μία επερχόμενη ταινία, μυθιστορήματα-κόμικ και μία σειρά βιβλίων από τη συγγραφέα των New York Times, Karen Traviss, που έχει γνωρίσει θεαματικές πωλήσεις. Τα βραβευμένα βιντεοπαιχνίδια της σειράς έχουν πουλήσει πάνω από 12 εκ. τεμάχια σε παγκόσμια κλίμακα.


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, οι Microsoft και Epic Games πραγματοποίησαν και τα αποκαλυπτήρια του Ashes to Ashes, του πρώτου τρέιλερ του Gears of War 3. Το βίντεο, που έχει δημιουργηθεί στην Unreal Engine 3 από την ίδια ομάδα που υπογράφει τα ανεπανάληπτα βίντεο σποτ του Gears of War (Mad World, Rendezvous και Last Day), περιγράφει μία σκληρή τριήμερη μάχη ανάμεσα στην Delta Squad, στη φυλή των Locust Horde και στα τρομακτικά νέα Lambent.


Για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Gears of War 3 και ένα video stream του τρέιλερ Ashes to Ashes, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gearsofwar.xbox.com ή να μοιραστείτε updates με τους φίλους σας στο Twitter (#gears3).


Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω: