Η Οktabit αναλαμβάνει τη διανομή της συνολικής γκάμας των προϊόντων της ΑirTies, που αποτελείται από προϊόντα ασύρματης τεχνολογίας.


airties oktabitΣτόχος της νέας συμφωνίας είναι η εξάπλωση του δικτύου διάθεσης των προϊόντων AirTies και η ανταγωνιστική τοποθέτησή τους, με άξονα την πρωτοπορία και την τεχνολογική τους υπεροχή. Παράλληλα, η αξιοποίηση του εκτεταμένου δικτύου και της πολύχρονης εμπειρίας της OKTABIT, αναμένεται να συνεισφέρει στην ενίσχυση της εικόνας των προϊόντων και των υπηρεσιών των δύο εταιρειών, καθώς και της αξίας που δημιουργούν για τον τελικό χρήστη.


Η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της Οktabit, δήλωσε: «Με τη συνεργασία αυτή, η ΟΚΤΑΒΙΤ διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των επώνυμων προϊόντων της στο δίκτυο των συνεργατών της στοχεύοντας σε ευρύτερη κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου της και σε σημαντική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. Επιπλέον η νέα συνεργασία ενισχύει την ικανότητα της Oktabit να απευθύνεται σε νέα και διαφορετικά τμήματα της αγοράς».


Ο κ.Στάθης Δημητριάδης, Country Manager της ΑirTies στην Ελλάδα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλείσιμο της συμφωνίας: «Η συμφωνία με την Oktabit, έναν από τους σημαντικότερους στην Ελλάδα διανομείς,εκτός του ότι διευρύνει τις στρατηγικές συμφωνίες της AirTies στην Ελλάδα, μας φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας στην κατάκτηση, δηλαδή, ενός σημαντικού μεριδίου αγοράς,μέσω του άρτιου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει η Oktabit.»


Η τεχνολογία Plug & Share που λανσάρει η AirTies μετατρέπει διακριτές ΙΡ πύλες, σημεία πρόσβασης και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους σε ένα ασύρματο, διασυνδεδεμένο, οικιακό δίκτυο, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο από μία κεντρική τοποθεσία, ακόμα και αν ο κύριος Η/Υ είναι κλειστός. Η πρόσβαση σε διαμοιραζόμενα αρχεία μπορεί να ελεγχθεί με την διανομή διαφορετικών δικαιωμάτων σε χρήστες, ώστε συγκεκριμένα σημεία του σκληρού δίσκου να είναι προσβάσιμα από συγκεκριμένους χρήστες.