H αεροπορική εταιρία, επέλεξε το Stylistic ST6012 της Fujitsu, το οποίο εντυπωσίασε τόσο τους ιθύνοντες της εταιρίας όσο και τους πιλότους με την πιο υψηλή απόδοσή του στον αέρα.


STYLISTIC ST60120_2Επιπλέον, όλους έπεισε η ελκυστική σχέση τιμής – απόδοσης του Tablet PC, η ευκολία στη χρήση, η μεγάλη διάρκειας μπαταρία και η λειτουργία «ηλεκτρονικoύ μελανιού» για αποθήκευση δεδομένων, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πληκτρολογίου.


Η χρήση της απόλυτα σύγχρονης τεχνολογίας για μια διαφορετική προσέγγιση της λειτουργίας των αεροπλάνων, εντάχθηκε στους στόχους της Olympic Air, προκειμένου να αναχθεί σε εταιρία υψηλού κύρους. Οι ιθύνοντες για το σκοπό αυτόν, προσπάθησαν να δημιουργήσουν πιλοτήρια τα οποία δεν θα έχουν ανάγκη εγγράφων. Η Olympic Air, έψαξε να βρει εκείνη την πρωτοποριακή συσκευή για τους κυβερνήτες και συγκυβερνήτες της, έναν αξιόπιστο «βοηθό» τους στα ξενοδοχεία μεταξύ των πτήσεων, στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο και από το αεροδρόμιο και στο πιλοτήριο. Και σίγουρα, η συσκευή αυτή θα έπρεπε να είναι όχι μόνο συμβατή με τη χρήση μέσα στα ευαίσθητα σημεία του αεροσκάφους, όπως είναι το cockpit, αλλά και να διαθέτει τεχνολογία Solid State Disk (SSD).


Το STYLISTIC ST6012 της Fujitsu περιελάμβανε όλα τα προαπαιτούμενα. Με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo SU9400 ULV, με οθόνη 12.1 ιντσών WXGA, με μνήμη έως 4GB και με σκληρό δίσκο που δεν επηρεάζεται από το υψόμετρο 128GB SSD, το STYLISTIC ST6012 συγκεντρώνει όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία για τον εξοπλισμό μια σύγχρονης αεροπορικής εταιρίας.


STYLISTIC ST60120_3Οι πιλότοι της Olympic Air απολαμβάνουν από την πρώτη στιγμή χρήσης του laptop, όλα τα οφέλη στον αέρα και στο έδαφος. Με το κορυφαίο Tablet PC της FUJITSU, που ζυγίζει μόλις 1,6 κιλά, έχουν ακόμη καλύτερο έλεγχο των διαδικασιών πτήσης, το οποίο προσφέρει προηγμένη αποτελεσματικότητα. Οι υπολογισμοί και διαδικασίες που απαιτούνται για την απογείωση, την κίνηση στους αεροδιαδρόμους και στην προσγείωση γίνονται απλούστεροι, όπως ακριβέστεροι και ταχύτεροι είναι και οι υπολογισμοί κατανάλωσης καυσίμων και οι διαδικασίες συντήρησης. Κυρίως, όμως, η αντικατάσταση των εγγράφων πτήσης με εύκολους χειρισμούς και αποθήκευση των δεδομένων στο STYLISTIC ST6012, αναγάγει σε σημαντική επένδυση για τη μείωση του κόστους τον υπολογιστή της Fujitsu, εκτός από την ενίσχυση της ασφάλειας, που ούτως ή άλλως επιτυγχάνεται.