Η εταιρεία CPI ανακοινώνει την αποκλειστική διάθεση και διανομή της νέας σειράς μονόχρωμων πολυμηχανημάτων ΜΒ400 της ΟΚΙ Printing Solutions στην ελληνική αγορά.


mc470Η σειρά ΜΒ400 αποτελείται από τα μοντέλα ΜΒ460, ΜΒ470 και ΜΒ480 και στοχεύει στην αποτελεσματική κάλυψη του συνόλου των αναγκών διαχείρισης εγγράφων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η νέα σειρά ΜΒ400 διατίθεται στην αγορά από την CPI AE με 3 Χρόνια Ολοκληρωμένη Προστασία με την εγγραφή στο www.oki3yw.gr.


Η ΜΒ400 προσφέρει αξιοπιστία, οικονομία και ευελιξία στην επιχείρηση και βασίζεται στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά μονόχρωμων εκτυπωτών Β400. Τα πολυμηχανήματα MB400 παρέχουν γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης και αντιγραφής 28 σελίδων το λεπτό, ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης και επικοινωνίας με το δίκτυο καθώς και αυτόματο τροφοδότη 50 φύλλων.


Όλα τα μοντέλα της σειράς ΜΒ400 ενσωματώνουν τις δωρεάν εφαρμογές της ΟΚΙ Printing Solutions, όπως την εφαρμογή του Nuance Paper Port και Omnipage για την καλύτερη διαχείριση των αρχείων στο εταιρικό δίκτυο, το PrintSuperVision για τη διαχείριση των πολυμηχανημάτων μέσω δικτύου και λειτουργία του Print Control για τον έλεγχο του κόστους εκτύπωσης.


Επιπλέον, είναι συμβατά με toner μεγάλης διάρκειας 3.5, 7 και 12 χιλιάδων σελίδων (ΜΒ480) και φέρουν ξεχωριστές μονάδες toner και drum για χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα. Ειδικότερα, το ΜΒ460 είναι ένα πολυμηχάνημα ‘3 σε 1’ προσφέροντας τις λειτουργίες της εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, ενώ το ΜΒ470 προσφέρει επιπρόσθετα τη λειτουργία του φαξ και το ΜΒ480 τη δυνατότητα μεγαλύτερης κασέτας τροφοδοσίας για μεγάλους όγκους εργασίας.


Η διανομή των νέων μοντέλων ΟΚΙ γίνεται αποκλειστικά από την CPI ΑΕ μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.