Η Nintendo και η Capcom®, ανακοίνωσαν σήμερα μοναδικά event και arena quests για το Monster Hunter Tri στο Nintendo Wii, τα οποία θα είναι προσβάσιμα για περιορισμένες χρονικές περιόδους.


monster_hunter_3Θα προσφέρουν νέα τέρατα και βραβεία μόνο όταν τα quests είναι ανοιχτά. Εάν τα φέρουν εις πέρας με επιτυχία, οι παίκτες θα μπορούν να βελτιώνουν τα όπλα τους και την πανοπλία τους με σπάνια αντικείμενα και θα έχουν πρόσβαση σε standard single player ή multiplayer quests. Τα event quests θα έχουν μια κυκλική ροή και θα είναι διαθέσιμα πολλαπλές φορές, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στους παίκτες να τα επισκεφτούν.


Event Quests
monster_hunter_3tri_black_classic_pro_shopΜέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να παίζουν μαζί online στα Event Quests. Τα Event Quests θα προσφέρουν νέες προκλήσεις σε συστηματική βάση και τέρατα με διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Οι φιλόδοξοι κυνηγοί θα πρέπει να έχουν φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο κυνηγιού προκειμένου να πάρουν μέρος σε αυτά τα quests είτε να προσπαθήσουν ώστε να εξελίξουν τους χαρακτήρες τους κυνηγώντας τέρατα στην single player mode ή στην standard online multiplayer mode είτε να προσπαθήσουν να πάρουν μέρος όταν το quest εμφανιστεί ξανά. Εξειδικευμένα όπλα, τρία εκ των οποίων έχουν σχεδιαστεί από μέλη της Capcom community, μπορούν να αποκτηθούν μόνο λαμβάνοντας μέρος στα Event Quests.


Gigantic Monster Quests
Στα Gigantic Monster Quests, που είναι ιδιαίτερα event quest, θα είναι διαθέσιμα μόνο για μια μέρα κάθε φορά. Οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με το σπάνιο και γιγάντιο Jhen Mohran, και θα βρίσκονται σε ένα πλοίο καθώς πολεμούν το φοβερό κήτος, πολεμώντας με κανόνια για να το φέρουν κοντά τους και να του επιτεθούν από κοντά χρησιμοποιώντας τα ειδικά για την περίσταση όπλα τους.


Arena Quests
Στα Arena Quests αναμετρόνται δύο παίκτες ενάντια σε διάφορα τέρατα σε διαφορετικές πίστες. Οι κυνηγοί πρέπει να δουλέψουν ενωμένοι για να νικήσουν τα τέρατα είτε με το παραδοσιακό Monster Hunter στυλ είτε με επιθετικό στυλ, με τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα πιο πολύτιμα έπαθλα ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα εξοντώσουν τους εχθρούς.


Το Monster Hunter Tri κάνει το ντεμπούτο του στο Wii στις 23 Απριλίου, 2010, και είναι ένας πολύ όμορφος τίτλος σχεδιασμένος αποκλειστικά για το Wii. Με μέχρι και τέσσερις παίκτες να παίζουν online, στο Monster Hunter Tri ο παίκτης βρίσκεται σε ένα «ζωντανό» και φυσικό περιβάλλον κυνηγώντας φανταστικά τέρατα για την αποκατάσταση της οικονομικής ευημερίας του κοντινού χωριού. Για πρώτη φορά στη σειρά, οι παίκτες μπορούν να εκτελούν τις αποστολές τους κάτω από το νερό ενάντια σε αμφίβια τέρατα.


Προσφέροντας στους παίκτες πολλαπλές επιλογές ώστε να διαλέξουν τον τρόπο χειρισμού που τους ταιριάζει καλύτερα, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στο Classic Controller Pro, Wii Remote και Nunchuk, ή το Classic Controller για να εξουδετερώσουν τα μεγαλειώδη αυτά τέρατα, και να επικοινωνήσουν μέσω chat ή μέσω συνομιλίας χρησιμοποιώντας το Wii-Speak.