Η Ericsson περιλαμβάνεται στη λίστα των 20 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (best workplaces) στην Ελλάδα που συντάχθηκε από το Great Places to Work Institute Hellas.


ericsson-logoΤο Ινστιτούτο αυτό τιμά τις εταιρείες που επενδύουν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος και σε πρακτικές αναγνώρισης και επιβράβευσης των εργαζομένων τους. Τα βραβεία είναι το επιστέγασμα της ετησίας μελέτης και καταγραφής των 100 Επιχειρήσεων με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη βάσει ερευνών ικανοποίησης των εργαζομένων. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2010.


Η Ericsson προσφέρει κίνητρα στους υπαλλήλους για να παραμένουν σε εγρήγορση και να είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλουν στην ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησης. Αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε και επιβραβεύτηκε από ένα αξιοσέβαστο Ίδρυμα. Οι υπάλληλοι συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια σχετικά με παράγοντες όπως η υπερηφάνειά τους σε σχέση με την επιχείρηση, η ενθάρρυνσή τους από την επιχείρηση, η υποστήριξη και αναγνώριση των επιτευγμάτων τους, καθώς και οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους τους.