Η Intrasoft International, μέλος του Ομίλου Intracom IT Services, εγκατέστησε τη λύση SAP Business All-in-One for Professional Services στην European Profiles A.E.


sapΗ European Profiles, με κύκλο εργασιών 11 εκατ. Ευρώ για το έτος 2008, είναι μια διεθνής εταιρία συμβούλων με έδρα την Αθήνα και παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των σημαντικότερων εταιριών παροχής τεχνικής βοήθειας προς τις αναπτυσσόμενες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Το έργο SAP, διάρκειας τριών μηνών, βρίσκεται ήδη σε παραγωγική λειτουργία από τον Ιανουάριο του 2010. Περιελάμβανε την υλοποίηση των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Παγίων, Διοικητικής Λογιστικής, Διαχείρισης Πωλήσεων, Διαχείρισης Προμηθειών, Διαχείρισης Έργων και Διαχείρισης Χρόνου, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνει και διαχειρίζεται η European Profiles διεθνώς.


Tο έργο βασίστηκε στην προπαραμετροποιημένη λύση της INTRASOFT International για τον κλάδο των εταιρειών Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τη διαχείριση έργων, από τον προϋπολογισμό τους και την παρακολούθηση παραδοτέων και υπηρεσιών υπεργολάβων / εργαζομένων, μέχρι την τιμολόγηση του πελάτη. Οι λύσεις SAP που προσφέρει η INTRASOFT International διακρίνονται για: την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τον σύντομο χρόνο υλοποίησης του έργου, ώστε να διασφαλίζεται η επιχειρησιακή συνέχεια, το προσιτό τίμημα υλοποίησης, χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις και αναπροσαρμογές και τη δυνατότητα εγκατάστασης και προσαρμογής της λύσης στις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες του πελάτη.