Απεριόριστη επικοινωνία, e-mail και Internet μόνο από 9,90€ το μήνα προσφέρει σε επαγγελματίες και εταιρίες η WIND, μέσα από νέα προγράμματα XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL και 3XXL Business.


WIND LOGOΤα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία ή εταιρία, καλύπτοντας με τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο, όλες τις ανάγκες επικοινωνίας με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο.


Πιο συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα προσφέρουν:
– Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις
– Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά
– Απεριόριστο internet και πρόσβαση e-mail μέσω της Υπηρεσίας BlackΒerry
– Έως 1200 δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους τους εθνικούς προορισμούς
– 1 GB για πλοήγηση στο Internet.


Επιπλέον, διατίθενται τόσο η Υπηρεσία »Δωρεάν λεπτά προς σταθερά» μόνο με χρέωση 5€ το μήνα όσο και η Υπηρεσία «Δωρεάν χρήση Blackberry, internet& e-mail» με 9,90€ το μήνα, για πακέτα στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ήδη.


Μάλιστα, για την πλήρη κάλυψη των συνολικών αναγκών επικοινωνίας, τα νέα προγράμματα συνδυάζονται με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής Τηλεφωνίας και Internet από την WIND, Tellas Office Double Play Unlimited και Tellas Office Telephony Unlimited, προσφέροντας ακόμα περισσότερη οικονομία με επιπλέον μηνιαία έκπτωση έως 20€ στο λογαριασμό του σταθερού.


Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν σε ένα οποιοδήποτε από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.com.gr.