Η Σχολή Ανωτάτων Σπουδών Άμυνας της Ισπανίας πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics στο Κορωπί.


setha ispanias 13_04_10Η Ανώτατη Σχολή Άμυνας της Ισπανίας στελεχώνεται από βουλευτές της Ισπανικής Βουλής, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, Ακαδημαϊκούς, Συμβούλους Υπουργών, Αξιωματικούς και Στελέχη των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, υψηλόβαθμα στελέχη ενώσεων και επιχειρήσεων του τομέα Άμυνας καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος και ανώτερα στελέχη της INTRACOM Defense Electronics ενημέρωσαν τη Σχολή Άμυνας της Ισπανίας για τις κύριες δραστηριότητες της εταιρίας, όπως τη συμμετοχή της σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας καθώς και για τις προοπτικές της εταιρίας τα επόμενα χρόνια.


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προϊόντα επικοινωνιών και ηλεκτρονικών συστημάτων άμυνας που η εταιρία σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, καλύπτοντας ανάγκες τακτικών ευρυζωνικών επικοινωνιών και ελέγχου πληροφοριών, ναυτικών επικοινωνιών, πυραυλικών ζεύξεων δεδομένων (Data Links), κρυπτογράφησης επικοινωνιών, ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων κ.α.


Παράλληλα, τα στελέχη της Σχολής ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της εταιρίας όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν καταξιώσει την INTRACOM Defense Electronics διεθνώς και την έχουν αναδείξει στην κορυφαία βιομηχανία ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.