Στη Cisco Expo 2010 συμμετέχει και φέτος η Cosmos Business Systems ως αργυρός χορηγός, παρουσιάζοντας λύσεις IP Telephony και Ενοποιημένων Επικοινωνιών.


cosmos business systemsH συγκεκριμένη λύση αφορά την κάλυψη αναγκών μετάδοσης φωνής, δεδομένων και εικόνας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις με υποκαταστήματα, μέσω της οποίας μειώνονται δραματικά τα τηλεπικοινωνιακά κόστη και βελτιώνεται η αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα της επιχείρησης.


Ειδικότερα, παρουσιάζονται οι δυνατότητες ενοποιημένων επικοινωνιών των Cisco Integrated Services Router, Cisco Unified Communications Manager Express, Cisco Unity Express και Cisco IP Phones σε συνδυασμό με την χρήση Unified CallConnector για την διασύνδεση με Windows-based εφαρμογές (desktop integration).


Στην Φετινή Cisco Expo 2010 που θα λάβει χώρα στις 20 και 21 Απριλίου, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Λ. Πειραιώς 254, η Cosmos θα διαθέτει ξεχωριστό περίπτερο όπου θα εκθέτει τις λύσεις της, ενώ εξειδικευμένοι τεχνικοί θα παρέχουν την δυνατότητα live παρουσιάσεων.


H Cosmos Business Systems, είναι Cisco Silver Certified Partner.