Η Oktabit ανακοινώνει τη διάθεση των SOHO (Small Office – Home Office) σειρών Vero PC με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Microsoft® Security Essentials.


vero pcΣυγκεκριμένα, η ΟKTABIT με στόχο την πληρέστερη κάλυψη του προϊόντος και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνεργατών της, προχώρησε στην εγκατάσταση της νέας AV εφαρμογής της Microsoft που παρέχει δωρεάν προστασία στον οικιακό υπολογιστή VERO PC σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εισβολή ιών και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπίας και άλλου κακόβουλου λογισμικού.


Το Microsoft® Security Essentials διατηρείται πάντα ενημερωμένο, ώστε ο υπολογιστής να προστατεύεται από τις πιο πρόσφατες απειλές.


Ο επιτραπέζιος υπολογιστής VERO PC κατασκευάζεται σύμφωνα με τις καλύτερες προδιαγραφές και κυκλοφορεί με επιτυχία από το 2002.


Aπό το 2009 η ΟΚΤΑΒΙΤ προχώρησε σε επέκταση της εγγύησης του VERO PC προσφέροντας συνολική διάρκεια εγγύησης (Τεχνική Υποστήριξη και Ανταλλακτικά) που διαμορφώνεται στα 3 έτη.


Η ΟΚΤΑΒΙΤ με άξονα την εμπιστοσύνη στα εξαρτήματα των κορυφαίων κατασκευαστών hardware & software που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση των υπολογιστών VERO και με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών αξιοποιεί λύσεις που είναι σε θέση να διαφοροποιήσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του VERO PC.