Τέσσερα demo, που συμπυκνώνουν την καινοτομία της Cisco, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης Cisco Expo 2010.


Cisco TelePresence System01Η μεγάλη γιορτή της Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2010.


• Το Cisco TelePresence, η κορυφαία λύση της Cisco που προσφέρει την εμπειρία της επικοινωνίας πρόσωπο με πρόσωπο και καταργεί τους γεωγραφικούς περιορισμούς στη Συνεργασία, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες της Cisco Expo, σε δύο δωμάτια-demo που θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο και θα επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.


• Ένας εμπορικός χώρος Λιανικής Πώλησης, εξοπλισμένος με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία που μπορεί να κάνει την επιχείρηση πιο ανταγωνιστική, θα στηθεί στον εκθεσιακό χώρο. Οι επισκέπτες της Cisco Expo θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς ασύρματη δικτύωση, ενοποιημένες επικοινωνίες και ψηφιακή σήμανση συνδυάζονται σε μία συνολική λύση για το εμπορικό κατάστημα του μέλλοντος.


• Το Cisco EnergyWise, η καινοτόμος λύση της Cisco για τη διαχείριση της ενέργειας σε κτίρια και γραφεία, θα παρουσιαστεί επί σκηνής, σε ένα εντυπωσιακό demo που προσομοιώνει τον εργασιακό χώρο. Την παρουσίαση, που είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη, 21 Απριλίου, στις 15:00, θα κάνει ο Αντώνης Τσιμπούκης, Borderless Architecture Leader, MED Region, Cisco, με τη συνεργασία εξειδικευμένων ανθρώπων της Cisco, που θα έλθουν στην Αθήνα μόνο γι’ αυτόν το σκοπό.


• Στη Cisco Expo θα στηθεί επίσης ένα μοναδικό demo Digital Media, για τους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης.


H Cisco Expo 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου 2010, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» – Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Λ. Πειραιώς 254, στην Αθήνα.


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα www.ciscoexpo.gr