Motostyle!

Με όπλα την ευχρηστία και το προσεγμένο του design, το W377 είναι μία από τις ελκυστικότερες «light» συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Motorola W377 To W377 της Motorola είναι από κάθε άποψη μια «light» συσκευή: light όσον αφορά το βάρος, αφού παρά τη στιβαρότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής ζυγίζει μόλις 95 γραμμάρια, light και όσον αφορά το χαρακτήρα του. Πρόκειται για ένα δυνατό μοντέλο που σκοπό του έχει την κάλυψη των βασικών επικοινωνιακών και multimedia αναγκών του χρήστη, χωρίς όμως να τον μπλέκει με πολύπλοκες λειτουργίες και διαδικασίες. Το triband W377 μπορεί να μη διαθέτει εξωτερική οθόνη, χάρη όμως στη μπάρα με τις τρεις διαφορετικού χρώματος φωτεινές ενδείξεις, ενημερώνει το χρήστη για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και την κατάσταση της μπαταρίας. Η οθόνη είναι τύπου TFT, 65.000 χρωμάτων και ανάλυσης 128x160 pixels ενώ η κάμερα είναι VGA με 4x digital zoom.

Το πληκτρολόγιό του W377 είναι αφής, σήμα κατατεθέν της Motorola, και αποπνέει εξαιρετικό feeling, αφού και λειτουργικό είναι και ο backlight φωτισμός του συμβάλλει στη δημιουργία ενός όμορφου οπτικά αποτελέσματος. Η μνήμη της συσκευής αγγίζει τα 10 MB και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των αρχείων του χρήστη. Σίγουρα δεν πρόκειται για αριθμό που θα σας επιτρέψει να περάσετε στο W377 τα αγαπημένα σας τραγούδια, ωστόσο αυτό ελάχιστα θα σας ενοχλήσει μίας και το κινητό διαθέτει ενσωματωμένο FM radio, δίνοντάς σας τη δυνατότητα κατ’ αυτόν τον τρόπο να ακούτε μουσική –και όχι μόνο- καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό συμβάλλει και η δυνατή μπαταρία των 850 mAh που προσφέρει επαρκέστατη αυτονομία, η οποία αγγίζει τις 8.2 και 283 ώρες σε καταστάσεις ομιλίας και αναμονής αντίστοιχα. Στα της συνδεσιμότητας, το W377 υποστηρίζει Bluetooth και USB για επικοινωνία με άλλες συσκευές και υπολογιστές, ενώ για τους πιο… ψαγμένους προσφέρει και πρόσβαση στο internet χάρη στο GPRS και τον WAP 2.0 browser του.

ΘΕΤΙΚΑ

Προσεγμένο design

Άψογο πληκτρολόγιο αφής

Δυνατή μπαταρία

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Μικρή μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης

VGA κάμερα χωρίς λήψη video

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Εύχρηστο, στυλάτο και λειτουργικό, το W377 πετυχαίνει διάνα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 99 x 45 x 18.6 χιλ.

Βάρος: 95 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / 1800 / 1900 MHz

Μνήμη: 10 MB

Οθόνη: TFT, 128x160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA, 4x digital zoom,

Μπαταρία: LiIon 850 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 283 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 8 ώρες και 12 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, FM radio, T9, GPRS, WAP 2.0 browser, games, polyphonic tones