To Thinity entertainment keyboard αποτελεί μία εξαιρετική λύση για το media center PC στο σαλόνι και για όσους έχουν περιορισμένο χώρο στο γραφείο τους.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


16816-Thinity_Wireless_Entertainment_Keyboard-topviewΣας επιτρέπει να χειριστείτε τα μουσικά αρχεία, να παρακολουθήσετε videos και παρουσιάσεις με ένα απλό πάτημα του ειδικού πλήκτρου. Εννοείται ότι είναι ασύρματο, έτσι ώστε να βρίσκεστε σε απόσταση από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε με αυτό να χειριστείτε τόσο τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, όσο και την κονσόλα σας, όπως το Xbox 360 ή το Playstation 3.


Η επικοινωνία γίνεται με τη βοήθεια ενός mini USB receiver προκειμένου να μπορείτε να απομακρυνθείτε μέχρι και 10 μέτρα από τον υπολογιστή σας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του όμως, παραμένει η ενσωμάτωση ενός κανονικού touchpad στη δεξιά πλευρά του, καθιστώντας το ποντίκι εντελώς περιττό.


Η μπαταρία του είναι ιόντων Λιθίου για αυξημένη αυτονομία, ενώ φορτίζεται απλώς και μόνο τοποθετώντας το πληκτρολόγιο στην ειδική βάση φόρτισης. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης, χωρίς τους φόρους θα είναι €58,82.